Фан Клуб: Олимпик Лион

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Леле какви ѕверови сме!Без никаква почит го прегазивме противникот

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
Видов нешто на гоал. дека Лион биле во преговори со Зенит за Фред нешто подетално некој дан има или чиста шпекулација е ... !?

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Ако Фред си оди од Лион нема да биде голема загуба.И онака не се покажа во вистинско светло откога дојде.Карим ЅВЕР!!!!!!!!!!!!!!

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
mene posle arsenal mi e omilen klub "maski igra"
bravo bravo
fred mislam oddamna e "ispeana pesna" benzema masiniste
ama mene omilen mi e ben arfa !
pozZ

F

fantomX

Гостин
Фред може да си оди, оти сега зедоа некој напаѓач од Мексико, Делгадо мислам се вика...
А во последно време Фред само ја грее клупата покрај Бен Арфа и Бензема, па нема потреба така добар фудбалер да го држат за џабе...

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Според мене заедно со него треба си оди и Барош.Ништо не покажува тој фудбалер

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Денес Лион го очекува многу тежок дуел со црвените ѓаволи во Лигата на Шампиони

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ако има некој за Лион..... Браво... Бен Арфа е ЗАКОН !!!!

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Го видовте ли голот на Бензема со Манчестер.Немам зборови да го опишам ова момче.Нема никаква почит кон противниците и дава голови на зафрканција.Инаку резултатот не беше поволен,но тоа е.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Како не му е страм на навивачите на Лион да му светат со ласер на Роналдо? Затоа сега ќе има истрага и ќе го примат! Ајде кажете ми зошто толку се сите против Роналдо? Бидејќи е најдобар тоа да, но најдете ми еден клип каде Роналдо направил крвнички и намерен прекршок над противнички играч. А да не зборуваме колку брутални стартови прават над него, некои се и за во затвор. И што, глумел Роналдо, ваков е онаков е. Па ајде нека оди директно на секој груб прекршок и нека заработи некоја повреда и да не игра фудбал. Срамота!

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Како не му е страм на навивачите на Лион да му светат со ласер на Роналдо? Затоа сега ќе има истрага и ќе го примат! Ајде кажете ми зошто толку се сите против Роналдо? Бидејќи е најдобар тоа да, но најдете ми еден клип каде Роналдо направил крвнички и намерен прекршок над противнички играч. А да не зборуваме колку брутални стартови прават над него, некои се и за во затвор. И што, глумел Роналдо, ваков е онаков е. Па ајде нека оди директно на секој груб прекршок и нека заработи некоја повреда и да не игра фудбал. Срамота!
Мене малку ситуацијата ми е смешна.Не верувам дека тоа се случило бидејќи гледав добар дел од натпреварот.Доколку е вистина тоа,Лион треба да се соочи со казна.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Од весникот ништо не се покажува.Тоа е шпекулација за да се продава повеќе весникот.Не ги сметам за такви навивачите на Лион.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Јас во прво полувреме неколку пати видов како со зелен ласер му светеа на Роналдо кога Ман Ју беа во напад, сигурно е ова, видов со свои очи. Пред тоа на загревањето му светеле и сето тоа било пријавено но џабе. Ако го најдам тој момент ќе го ставам овде да го видиш и со свои очи да се увериш. А сигурен сум и дека не го гледаше натпреварот, изгледа Арсенал гледаше!

Еве ти и потврда [MEDIA]http://youtube.com/watch?v=4dRMDcTxufI[/MEDIA]

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
Со ласер не се убива нека земат камен и нека му го акнат од глава така најдобро би било, а за Бензема немам зборови ЅВЕР е

Kajgana Shop

На врв Bottom