the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263
браво "брат"
не се надевав на вакво нешто од тебе
Леле , немој само да се расплачеш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
браво "брат"
не се надевав на вакво нешто од тебе
абе "аеропланец" имаш 19год и се понашаш како во пубертетЛеле , немој само да се расплачеш
абе "аеропланец" имаш 19год и се понашаш како во пубертет
Остај ги они се од "ФЕМИЛИ" многу се јаки...:pos2:
На мртво куче калашников вадат !!!![]()
Торус-Овче Поле 101:90 после 2 продолжетока.....не ми е јасно како при резултат 85:75 за Торус се играа продолжетоци...(првиот натпревар во Свети Николе беше 72:62)...значи се брои кој повише кошеви постигнал на гостински терен...кошаркарите на Овче Поле се радуваат,кошаркарите на Торус се фаќаат за глава и идат накај соблекувална,публиката стана да си оди...и одеднаш судиите судат продолжетоци...хахаха не видено до сега на кошаркарски натпревар при 10 разлика да се игра продолжетоци...можеби требаше да се постави ракометен гол па да се шутираат пенали?
Македонска лига... Хахаха.... ОВО НЕМА НИ У БЕОГРАДТорус-Овче Поле 101:90 после 2 продолжетока.....не ми е јасно како при резултат 85:75 за Торус се играа продолжетоци...(првиот натпревар во Свети Николе беше 72:62)...значи се брои кој повише кошеви постигнал на гостински терен...кошаркарите на Овче Поле се радуваат,кошаркарите на Торус се фаќаат за глава и идат накај соблекувална,публиката стана да си оди...и одеднаш судиите судат продолжетоци...хахаха не видено до сега на кошаркарски натпревар при 10 разлика да се игра продолжетоци...можеби требаше да се постави ракометен гол па да се шутираат пенали?
При 10 разлика се играа продолжетоци ?:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Торус-Овче Поле 101:90 после 2 продолжетока.....не ми е јасно како при резултат 85:75 за Торус се играа продолжетоци...(првиот натпревар во Свети Николе беше 72:62)...значи се брои кој повише кошеви постигнал на гостински терен...кошаркарите на Овче Поле се радуваат,кошаркарите на Торус се фаќаат за глава и идат накај соблекувална,публиката стана да си оди...и одеднаш судиите судат продолжетоци...хахаха не видено до сега на кошаркарски натпревар при 10 разлика да се игра продолжетоци...можеби требаше да се постави ракометен гол па да се шутираат пенали?
Е сеа ме навреди...
немав намера сам си се увредил:pos2:
Znaci oni izgubija 10 razlika od nas a ne tepaa 11 i sea oni ke bidat pred nas na tabelata ???
Торус-Овче Поле 101:90 после 2 продолжетока.....не ми е јасно како при резултат 85:75 за Торус се играа продолжетоци...(првиот натпревар во Свети Николе беше 72:62)...значи се брои кој повише кошеви постигнал на гостински терен...кошаркарите на Овче Поле се радуваат,кошаркарите на Торус се фаќаат за глава и идат накај соблекувална,публиката стана да си оди...и одеднаш судиите судат продолжетоци...хахаха не видено до сега на кошаркарски натпревар при 10 разлика да се игра продолжетоци...можеби требаше да се постави ракометен гол па да се шутираат пенали?
Воџата р’же не се држе... така мајсторе, само остро... :wink:
Абе не тропај глупости кога не си упатен во ништо....ова е Куп не е првенство....![]()
Остај ги они се од "ФЕМИЛИ" многу се јаки...:pos2:
На мртво куче калашников вадат !!!![]()