P
PewDiePie
Гостин
Ѕвер,сите вака ги мава,штипе,кубе кога ќе му дојде јако,си има чуден некој фетиш ! :tv:Прегледај го приврзокот 36654
Е луд е Гатузово!
Ѕвер,сите вака ги мава,штипе,кубе кога ќе му дојде јако,си има чуден некој фетиш ! :tv:Прегледај го приврзокот 36654
Е луд е Гатузово!
Против Палермо нема да играат Гатузо и Силва, а Пирло треба да внимава да не добие жолт зошто без него ќе си ебеме мајката во дербито.Кој нема да ни играат против Палермо/Интер ?
не е ова Палермо исто со тоа лани, ги гледам сега и минативе неколку недели некако се погаѓа да ги гледам и не сум нешто посебно импресиониран. Кавани не им е веќе тука, одбранта не им е стабилна пошто Ќаер не го сменија прикладно, Миколи тек сега им се врати од повреда и не е во некоја форма.Е сега за во среда ме загрижува не играњето на Силва зошто педерите од сицилија ќе не напаѓаат константо 90 минути безразлика на резултатот така да Алегри ќе биде на мака да го избере партнерот на Неста. И ќе ни треба пронаоѓањето на дупки во одбраната од Роналдињо!
A па оваа од Милан боља е, и двете се зашто си ме мајко родила, погрди и од смртта.^Колку е утепана шитеркава хаха! Ко некоја вештерка е
Абе и двете се,али оваа у сино-црн дрес е бетер погрда од оваа другаваA па оваа од Милан боља е, и двете се зашто си ме мајко родила, погрди и од смртта.
Ќе ти треба време да ги приметиш ради онаа у средина.