Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Уфф, сме победиле :):)... Не го гледав па ако може некој да ги дае голојте бар да ги видамм и што промаршил толку Робињо ме интересира :)..

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.977
Стрелецот на првиот
kutuzov_v1.jpg

Асистентот на вториот...
donati_milan_medium.jpg

Овие ми беа Одо и Јанкуловски во нивно време ... :)

Головите се примија на утакмица у која игравме со дефанзивен среден ред, а два гола во таква ситуација е за секирање. Многу голови примаме, не е убаво тоа, јасно е дека паднаа чисто ради пад на концетрација и никој нешто сериозно не згреши, ама пак мора да се работи многу ако се мисли да се остане со оваа одбрана цела сезона.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Добра игра денес,мора да има драма кога е Милан во прашање.
Едино што заприметив е тоа што без Пирло средината ни е многу поподвижна,и побрзо реагира со добри пасови...но мило мие што цела средина е на ниво така да за место се борат сите (Фламни,гатузо,принц,пирло,Амбро,сидорф) Абате е роден за десен бек Јепес иако имасе слидна партија беше крив за првиот гол но тика е Силва така да денес беше добра увертира за со Интер

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Mnogu propusteni sansi imavme.
Ibra odlicno dodava.
Da, bez Pirlo igravme dobro....ama toa bese Bari a ne nekoj pojak tim.
Odlicen gol na Pato.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ах бе ова патката....пак си игра курташак со противниците

бтв Честита победа

Ф

Фил Ајви

Гостин
Пладнево го гледав Ајакс како се мачи со шкљ-екипа и ќе биде срамота да не се добијат двете наредни во ЛШ со било-кој состав.
Потрапав гол од пенал не сум видел од оној на Бориело, ама барем тепаа и ја намалија разликата.

Ме радува тоа што после дадениот гол не се повлекаа во тотална дефанзива и што беше динамичен средниот ред со брзи додавања, Фламини на моменти и делеше нафрлени топки. Робињо изигра солидно ама како да има страв да даде гол, за втората ситуација не ја смири убаво топката, беше доцна да шутира па проба со лоб, во иднина мора да реализира. И Ибра имаше шанса од која ретко греши ама како што кажав да не му стане навика промашувањето. Ама тука е Пато да им ги поправи грешките. Алегри незнам што мислеше со вадењето на Робињо и Амбро-Фламини-Гатузо-Пирло во игра кога требаше да се нападне и докрајчи противникот ама ете како што вели Марли, Милан не е Милан ако не ти ги јебе живците до крај. Јепес освен што наседна како магаре при примениот гол друга грешка не видов. И пазате на зборот дека нема да го пцуете Абате следни четири натпревара. :)

Е сега за во среда ме загрижува не играњето на Силва зошто педерите од сицилија ќе не напаѓаат константо 90 минути безразлика на резултатот така да Алегри ќе биде на мака да го избере партнерот на Неста. И ќе ни треба пронаоѓањето на дупки во одбраната од Роналдињо!

Кој нема да ни играат против Палермо/Интер ?
Против Палермо нема да играат Гатузо и Силва, а Пирло треба да внимава да не добие жолт зошто без него ќе си ебеме мајката во дербито.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.977
Е сега за во среда ме загрижува не играњето на Силва зошто педерите од сицилија ќе не напаѓаат константо 90 минути безразлика на резултатот така да Алегри ќе биде на мака да го избере партнерот на Неста. И ќе ни треба пронаоѓањето на дупки во одбраната од Роналдињо!
не е ова Палермо исто со тоа лани, ги гледам сега и минативе неколку недели некако се погаѓа да ги гледам и не сум нешто посебно импресиониран. Кавани не им е веќе тука, одбранта не им е стабилна пошто Ќаер не го сменија прикладно, Миколи тек сега им се врати од повреда и не е во некоја форма.
Сам Пасторе игра и се мачи ко грешен ѓаол по цел терен, а него Амброзини може да го стави во ред, и добро, оној Балзарети што им трча ко ментален, ама тој не ме секира нешто посебно пошто Аботот е како Кафу последно време......чак можда и боље е од него... :).

Поентата ми е дека лесно може да ги добиеме за разлика од порано, само шансите ќе треба да се искористат.
Сезонава влегува во критична фаза. После Палермо сме со Интер, па со Фиорентина, па со Сампдориа. Овде мора да се земат 7 бода најмалку.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
^Колку е утепана интерашкава хаха! Ко некоја вештерка е:)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.980
^Колку е утепана шитеркава хаха! Ко некоја вештерка е:)
A па оваа од Милан боља е, и двете се зашто си ме мајко родила, погрди и од смртта.
Ќе ти треба време да ги приметиш ради онаа у средина.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
A па оваа од Милан боља е, и двете се зашто си ме мајко родила, погрди и од смртта.
Ќе ти треба време да ги приметиш ради онаа у средина.
Абе и двете се,али оваа у сино-црн дрес е бетер погрда од оваа другава:)
И тоа шо викаш,таа у средина вреди:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom