- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Кој ти кажал бе златен дека е местено ? :uvo:Ова ме плашит мене цело коло наместено е .... така да не се надевајте вечер да победимее :nenene::nenene:
Кој ти кажал бе златен дека е местено ? :uvo:Ова ме плашит мене цело коло наместено е .... така да не се надевајте вечер да победимее :nenene::nenene:
Ова ме плашит мене цело коло наместено е .... така да не се надевајте вечер да победимее :nenene::nenene:
- Фавали ?НЕ! !!!!! Вечерва очекувам 3 гола во мрежата на Киево !
Абиати
Абате---Фавали----Т.Силва---Замброта
Бекам----Пирло------Амброзини
Роналдињо
Хунтелар--Бориело
Вечевра мислам дека вака ке излезиме
Не мора да ми каже некој ....очигледно е ....види ги резултатите на сите утакмици ...38 гола не ви е малку чудно???Кој ти кажал бе златен дека е местено ? :uvo:
Друже не мора да значи дека ако има 38 гола дека е се местено...има вакви кола во секоја лига...едноставно се истураат од голови екипите и тоа еНе мора да ми каже некој ....очигледно е ....види ги резултатите на сите утакмици ...38 гола не ви е малку чудно???
Братче дај боже да е така...ама сепак ми е чудно ова коло ...Друже не мора да значи дека ако има 38 гола дека е се местено...има вакви кола во секоја лига...едноставно се истураат од голови екипите и тоа е
Повреден е ПатоA кај ви е Пато бе зошто не игра повреден ли е?
Немој да сте помислиле на кикс вечер