Ф
Фил Ајви
Гостин
Ти велам кога го нема Пато (Манчини) кој е најдобрата замена на таа позиција. (според мене) Очекувајте го Ониеву за некоја недела.
Koj e тој толку квалитетен млад голман за кого сме заинтересирани и кој е можно да дојде на лето?! Абиати моментално е најдоброто што го имаме заедно со Роналдињо (додека е повреден Пато)Па треба голман нов бе... млад со желба за докажување , а Абиати брани топло-ладно исто таков е и Дида... треба РЕМОНТ!
Forza Milan!
Добро Бонера не толку лош да не заборавиме дека долго време беше повреден и уште не е уигран така како што треба,сеа со поголема минутажа ќе видиме дали нешто вреди или е мудар и солиден.Милан потврди дека Неста ќе оди на операција
- Алесандро Неста во понеделник ќе замина на операција на коленото со што практично за дефанзивецот сезоната е завршена
( Кој ќе го гледа Бонера у пм :nesvest: )
пс: Денес да победиме и да биде поинтересно првенствово. ( -1 :smir: )
Forza Milan !!!!
------------Абиати
Абате-Фавали-Т.Силва-Замброта
-----------Фламини
----Сидорф-Пирло-Амброзини
------------------Роналдињо
----------Инзаги
Најдобро ќе биде да го вратиме Инзаги во некаква форма зашто другиве двајца слободно можат да продаваат семки на трибини!
Подобро Бонера место Фавали.....сакам и Адија да влезе,да видиме што знае. :tv: Вечер треба да тепаме САМО да не ја наместат за кладилници,пошто сите ја играат 1еве можни формации
Milan (4-3-3): Abbiati; Atabe, Thiago Silva, Favalli, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Beckham, Borriello, Ronaldinho.
Ако мислите дека местат за кладилници подобро отепајте се! Јас не би можел да навивам за некој клуб ако мислам дека местат резултати:nesvest:Подобро Бонера место Фавали.....сакам и Адија да влезе,да видиме што знае. :tv: Вечер треба да тепаме САМО да не ја наместат за кладилници,пошто сите ја играат 1
Ај иди легни си пладне е веќеАко мислите дека местат за кладилници подобро отепајте се! Јас не би можел да навивам за некој клуб ако мислам дека местат резултати:nesvest: