Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.459
Поени од реакции
5.434
немој да ми кажете дека Бонера играл добро пошто Руни лепиот го ораше како сака а врв беше вториот гол кога му се качи на глава и си даде гол.
Добро изигра Бонера ама тоа не требаше да го дозволи, Руни позади него да го натскока... а Бекам со вакви игри нека сонуе само за светско, мора да се подобри ако сака да игра и за Милан.
 
Член од
8 февруари 2008
Мислења
175
Поени од реакции
53
Srekja si e srejka ali sudijata 2 pati trebase da mu dae crven na Runi pederon (2-to pa na tiago silva noga so ke mu skrsese da ne zboram Nani dobi crven so aston vila taka i ferguson rece 100% deka go zasluzil ).
 

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Штета што не ги напунивме прво полувреме на почеток незнаеа гзот кај и ме,абе Хунтелаар што промаши на 1-0 па и Антонини таа да ја убацеше:(.Првиот нивни гол не го коментирам таков гол не дава ни најгзларската екипа али не казнија за неискористените шанси,второ полувреме боље изиграа Руни ни ги акна во одбрана Неста беше вчера камен капак на се се повреди Антонини влезе пребавниот Фавали,и од таа страна Валенсија двата гола му ги намести на Вејн.
Од кај нас најдобар Зубацот браво одлична партија ги искрши два три пати убаво,и грешка ете на Лео што не играше Сидорф пред Бекам.Англичанецот беше многу слаб вчера за разлика од лани е многу послаб.Незнам за вас јас уште си се надам на реваншот :)
 
Член од
24 декември 2007
Мислења
56
Поени од реакции
2
иако после утакмица секој коментар е излишен али сепак ..не забележав никој да спомни многу за судиските грешки..2 пати играње со рака во 16 метри..Фердинанд старт над Рони пред самиот 16тник....руни на глава му се качи на Бонера никаква реакција.. и многу други ситни грешки што ме напукаа скроз.. играта ја видовме сите и факт е дека имавме и подобри и повеке шанси..али непишано правило на толку пропуштени следува казна...сепак ова се два светски клуба така да ке видиме во Англија..позз
 

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Дида беше матиран и за двата гола така да немаше можност од место да се помрдне а не да ја фати
Не ја гледав утакмицата и не земајте све при срце ама мислим дека си во право според тоа што гледав на ХЛ , Дида едноставно немаше шанса да реагира на двата гола од Руни пошто беше матиран а за вториот гол дали требал да пружи рака незнам баш :tapp: шутот беше точно одмерен и Дида не мрдна (а не ни можеше ништо повеќе да направи ) за жал . Ви посакувам среќа на реваншот искрено :smir:
 

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Абе овој Балотели изгледа стварно е за Милан !:icon_lol: Нека дојде кај нас истурен напаѓач таман ќе биде а и тоа Хунтелаар што го утна ќе го дадеше сигурно !
Aj вчера што бил на утакмица ок,ама со Новара бе :)
 
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
И за следните 90 минути со Манчестер ке суди овој судија или друг ке е? Зошто ако е овај тешко нас се гледаше дека е за Манчестер :S.
 

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Катастрофа, ај што беа криви судиите за неколку прекршоци кои не ги досудија, ама и ние толку си бевме криви за поразов.
Не знам зошто скоро сите Дида го обвинуваат, затоа што и кога друг би застанал на голот тешко би ги одбранил тие топки.Мене ми е крив остатокот од одбраната.Нигде ги немаше!Беа ко здрвени Марии!Тие се повеќе криви од Дида, бар тој фати неколку топки додека овие беа како телиња.
Второ, што му е на паткана бе?Како изгубен беше цела утакмица на теренот, само еднаш се убута некако и ни таа шанса не ја искористи.Хунтелар пак ме разочара, баш коа мислев дека ќе се опорави.Бекам, и тој слабо.
Единствено од утакмицава, го почитувам Рони,Сидорф(ради голот), Антонини.Ќе да се толку.
Другиве, како да немале тренинг воопшто пред утакмицава.
Али, како што велат другите, надежта последна умира:helou:
 
Ф

Фил Ајви

Гостин
Попусти желби на навивачите.

http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.milannews.it%2F%3Faction%3Dread%26idnotizia%3D18159&sl=it&tl=en

Ај што ни даде два гола ама никад нема да му простам тоа што му направи на Бонера шугавиот мајмун.

Ептен тешко ќе биде со игра да се даде гол а ни под разно да се прими, како и да е како што кажа пејо барем да изгинат до последна ронка сила, да не ми е криво.
 
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Samo da se nadevame na neshto vakvo.
Токму тоа ни треба против Манчестер 2-0 :) солиден резултат ама не би се наситил и доколку примет 10 гола :). А следната утакмица е со Бари гости ако не се лажам?
 
Ф

Фил Ајви

Гостин
Токму така, тимот кој не е поразан од нас, Интер и Јуве.

Би требало да не има на интер тв.
 
Член од
8 февруари 2008
Мислења
175
Поени од реакции
53
Секако ке има на Телма бидејќи е во недела вечер.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom