- Член од
- 16 јануари 2009
- Мислења
- 2.733
- Поени од реакции
- 1.068
Немам коментар останав без зборовиАх Лео Лео
Немам коментар останав без зборовиАх Лео Лео
as Iosono saidте сфаќам тотално затоа и јас муабетот на шала го почнав.Иначе мислам дека ја видов оваа слика од предходно во ваш фан клуб ми се чини за финалето на ЛШ беше,ама таман додека да се вратам да поправам одма Деко ми дал одговор
Ти треба да знаеша сите знаеме дека кога Исоно ремети, солзи течат на сите страни
Не брат ти коа ке пишеш -13 си посмешен ) (за under 13 од ФК Милан)Боатенг се повредил и го вратиле од Дубаи во Милано на прегледи, исто така и Амелиа раката ја повредил. Боатенг повреден и дојде, и наводно со препоната е проблемов. Добро е што и да пропушти неколку кола има кој да игра сега место него. Пато е оправен, треба да игра со Каљари, исто и Силва... и да, Робињо тек денес дошол.. .
и не им повторувајте на Интериста и на Деко дека замараат, тоа на нив јазик се преведува “ им смета дека ги реметиме *’’ Ќе дојдат, ќе си се насмеат од куртоазија на лошите шеги, ќе си разменат по едно зеленко, ќе си отидат.. озбилно, don't feed the troll
а сите знаеме дека кога Исоно ремети, солзи течат на сите страни
добро е што стаи смајли на крај на исказов, остава простор дека си се шалел...Ти треба да знаеш
До пред некое време курназот.. Сега вие. Да не се договарате па на смени си се менвите..
Барем така викаше.. Дека е наш фан.. Ама то ти е исто како сега јас да дојдам кај вас во фан клубот и да се прам фан на Интер..Не беше курназ ваш фан ? Томче Курназ така ?
Ја бар мислев ваш фан дека е ...пошо киснеше у ваш ФК
Барем така викаше.. Дека е наш фан.. Ама то ти е исто како сега јас да дојдам кај вас во фан клубот и да се прам фан на Интер..Не беше курназ ваш фан ? Томче Курназ така ?
И ја мислев Думан ваш фан е.Не беше курназ ваш фан ? Томче Курназ така ?
eee сеа и ти кур да јадеш, никад не сум пишал ни ќе пишам такво нешто .Не брат ти коа ке пишеш -13 си посмешен ) (за under 13 од ФК Милан)
Мн. grumpy old person си , мајке ми
eee сеа и ти кур да јадеш, никад не сум пишал ни ќе пишам такво нешто .
и не сум grumpy old person, али не поштувам упаѓање во туѓи фан клубови и реметење на наставата без добри поводи.. Тоа го прават Чомбе/јунајтед грл и Чобан мацедониа, и нејќам вие да се претворите во такви нижи створови..
Не се секирај доволно долго сум на форумов и јасно ми е што направи Марли само што ти испадна мисир и што по 3ти пат ги ставаш на форумов иако претходно помеѓу вас имаше договор да не ги ставате сликите тоа е ок сепак ти реметиш ... ајде сакаш самајли од цел фан клуб? ај ве молам не бидете скржави пред нова година и исполнетему ја желбата да мисли дека некој реметиJa изнесуев факти за Марли пошо другар ти Дим4е рече Марли не идел толку ниско : D