Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Е сега разликата помеѓу Марли и некои други фаци овде е што Марли знае и да ремети и да истрпи ремет. Не се стегајте многу, нова година е :)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
те сфаќам тотално затоа и јас муабетот на шала го почнав.Иначе мислам дека ја видов оваа слика од предходно во ваш фан клуб ми се чини за финалето на ЛШ беше,ама таман додека да се вратам да поправам одма Деко ми дал одговор

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
те сфаќам тотално затоа и јас муабетот на шала го почнав.Иначе мислам дека ја видов оваа слика од предходно во ваш фан клуб ми се чини за финалето на ЛШ беше,ама таман додека да се вратам да поправам одма Деко ми дал одговор
as Iosono said :P

Има мн. нафурани фаци тука шо дочекаа прле пред магаре (интер и рафа) и не примаат контра заебанција :)

Као и да е :) Марли е педер , дури и членска имаше едно време ххахах

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.847
Поени од реакции
50.222
Боатенг се повредил и го вратиле од Дубаи во Милано на прегледи, исто така и Амелиа раката ја повредил. Боатенг повреден и дојде, и наводно со препоната е проблемов. Добро е што и да пропушти неколку кола има кој да игра сега место него. Пато е оправен, треба да игра со Каљари, исто и Силва... и да, Робињо тек денес дошол.. :D.

и не им повторувајте на Интериста и на Деко дека замараат, тоа на нив јазик се преведува “ им смета дека ги реметиме *’’ Ќе дојдат, ќе си се насмеат од куртоазија на лошите шеги, ќе си разменат по едно зеленко, ќе си отидат.. озбилно, don't feed the troll

а сите знаеме дека кога Исоно ремети, солзи течат на сите страни :icon_lol:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Ти треба да знаеш :)
Шала (лоша смисла за хумор имам), се реметам со тие што се расположени за тоа, на намќорите не им напињам тие и без тоа си имаат проблем :)
:ако-ставам-смајлиња?:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Боатенг се повредил и го вратиле од Дубаи во Милано на прегледи, исто така и Амелиа раката ја повредил. Боатенг повреден и дојде, и наводно со препоната е проблемов. Добро е што и да пропушти неколку кола има кој да игра сега место него. Пато е оправен, треба да игра со Каљари, исто и Силва... и да, Робињо тек денес дошол.. :D.

и не им повторувајте на Интериста и на Деко дека замараат, тоа на нив јазик се преведува “ им смета дека ги реметиме *’’ Ќе дојдат, ќе си се насмеат од куртоазија на лошите шеги, ќе си разменат по едно зеленко, ќе си отидат.. озбилно, don't feed the troll

Не брат ти коа ке пишеш -13 си посмешен :)) (за under 13 од ФК Милан)

Мн. grumpy old person си , мајке ми :D

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
До пред некое време курназот.. Сега вие. Да не се договарате па на смени си се менвите..

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.847
Поени од реакции
50.222
Ти треба да знаеш :)
добро е што стаи смајли на крај на исказов, остава простор дека си се шалел...

и еве да не иде фира постов ќе ја ставам слика која има толку многу симболика во неа ...
35617_160125600700904_156710524375745_304801_4799690_n.jpg

Иначе како тазе заинтересирани за Роналдињо се појавија и ПСЖ кои сакаат да го вратат. Убава комбинација може да се направи за Сако со ова, плус многу сакам да се врати во ПСЖ ако веќе си иде, за нив си навивам, сакам да ги направи шампиони годинава..

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
До пред некое време курназот.. Сега вие. Да не се договарате па на смени си се менвите..

Не беше курназ ваш фан ? Томче Курназ така ?

Ја бар мислев ваш фан дека е ...пошо киснеше у ваш ФК

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514

Барем така викаше.. Дека е наш фан.. Ама то ти е исто како сега јас да дојдам кај вас во фан клубот и да се прам фан на Интер..

--- надополнето ---

Барем така викаше.. Дека е наш фан.. Ама то ти е исто како сега јас да дојдам кај вас во фан клубот и да се прам фан на Интер..

--- надополнето ---

Шо е работава по 3 пати се пише мислењево..?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.847
Поени од реакции
50.222
Не брат ти коа ке пишеш -13 си посмешен :)) (за under 13 од ФК Милан)

Мн. grumpy old person си , мајке ми :D
eee сеа и ти кур да јадеш, никад не сум пишал ни ќе пишам такво нешто :).

и не сум grumpy old person, али не поштувам упаѓање во туѓи фан клубови и реметење на наставата без добри поводи.. Тоа го прават Чомбе/јунајтед грл и Чобан мацедониа, и нејќам вие да се претворите во такви нижи створови.. :D

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
eee сеа и ти кур да јадеш, никад не сум пишал ни ќе пишам такво нешто :).

и не сум grumpy old person, али не поштувам упаѓање во туѓи фан клубови и реметење на наставата без добри поводи.. Тоа го прават Чомбе/јунајтед грл и Чобан мацедониа, и нејќам вие да се претворите во такви нижи створови.. :D

Ja изнесуев факти за Марли пошо другар ти Дим4е рече Марли не идел толку ниско : D

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.282
Поени од реакции
8.450
Ja изнесуев факти за Марли пошо другар ти Дим4е рече Марли не идел толку ниско : D
Не се секирај доволно долго сум на форумов и јасно ми е што направи Марли само што ти испадна мисир и што по 3ти пат ги ставаш на форумов иако претходно помеѓу вас имаше договор да не ги ставате сликите тоа е ок сепак ти реметиш ... ајде сакаш самајли од цел фан клуб? ај ве молам не бидете скржави пред нова година и исполнетему ја желбата да мисли дека некој ремети

Eве ти :pos: Dek0 ѕвер си не утепа од ремет

У пм можеби ова е боље решение одколку да почекаме уште малце па и кире да дојде :kesa:

Еј и зеленко ќе ви дадам на тебе и на иосоно само да не дојде и кире да не ремети :raz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom