Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Ферги го пронашол заменикот на Гери Невил во резервите на Милан!

Се работи за Бруно Монтелонго, кој што е позајмен од Ривер Плата... Има осет Ферги за трансфери, штом го бара значи е квалитетен.
Алегри треба да му даде шанса, и ако е толку добар греота е да не влезе во екипа со една "конкуренција" како Замброта,Бонера,Абате.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.286
Поени од реакции
8.466
Која глупост... Покрај Рафаел он ќе размислува не некое уругвајче маа ај не ме дупи :)

P

PewDiePie

Гостин
Абе може нема многу вистина во тоа дека ферги е заинтересиран да го земе Монтелонго ама мамичето мамино ќе му го е. на Алегри ако не му даде шанса во прв тим! Бонера црепот и Абате ботот ќе ги игра а дечково ни на клупа.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Speaking to Sky Sport 24, the 22-year-old right-back, the player said: “I am a good full-back, who can score some goals too, on the right.
“My Idols? I have many idols, but I think Cafu was the best fullback.”

“I feel good here, everything is very beautiful, from Milanello to San Siro, and I have a positive relationship with my fellows from the first team and from the Primavera. So, I hope to continue [to play] in order to find a little space also with Allegri in the first team.
“To me it is very important to be close to these great players, I can learn a lot, especially at the tactical level. Many help me and give advice, especially Clarence Seedorf,” Montelongo concluded.

Мора да му се даде шанса обавезно, се гледа дека е полн со самодоверба и е спремен да пружи 100% на терен.

Незнам кај прочитав пред некој ден во јануари да сме го земале Забалета плус 30 милиони мислам дека беа за Пато. :pos2:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
^Почнуваат со вицовите,ај ако не и Ибра да им го даеме.
Едвај чекам да го видам овој уругваецот за да знам на што сме,дали го бива или не.
Ајде Алегри!

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Боатенг имал ситна повреда, сега на Tring Sport, Премиер Лига шо даваат,доле што вртат вести прочитав.
Исто така Милан бил заинтересиран за Кислинг, напаѓачов на Леверкузен ваљда беше.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Морав да ја ставам сликава
:pos: Гатузо се мачи нешто...

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Боатенг имал ситна повреда, сега на Tring Sport, Премиер Лига шо даваат,доле што вртат вести прочитав.
Исто така Милан бил заинтересиран за Кислинг, напаѓачов на Леверкузен ваљда беше.

Да на Леверкусен е одличен играч е млад е но покрај Ибра ваков тешко дека ќе заигра..

^ Филип сликава е малце стара ја имам видено и порано :pos2:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Можно враќање на Кака во Милан !
Доколку во Јануари Роналдињо биде продаден или не реши пак да го продолжи договорот со Милан кој му истекува на лето, Кака би бил идеална опција
Сигурен сум ќе има нова сага
извор миланњус

P

PewDiePie

Гостин
Не го сакам Кака назад,пре би Гансо да се донесе,ем поефтин ќе биде ем помала плата ќе бара ем помлад е.
Или пак за Бејл да се фрли добра пара а што се однесува до Рони јас би го слушал Берлу кога вика Роналдињо ќе остане во Милан за цел живот.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Подобро истите пари за Бејл одколку за Кака нормално..

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Би го вратил Кака во секое време назад во Милан тоа би било спектакуларно!

Ама не верувам дека ке може да се уклопи во сегашнава формација...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.961
Поени од реакции
23.492
^
Би се вратиле на 4-4-2 со тоа што Роналдињо би морал да биде седнат на клупа , у напад би играле Ибра и Робињо или Пато Кака Позади нив и тројката Пирло, Боатенг, Амброзини или Гатузо и Фламини !

Мада ја не го подржуем трансферов, Кака според мене е готов играч, никад нема да биде тоа што беше 2007, Реал го плати 64 мил евра, а Перез не е Сандро Росел, ќе бара барем пола од тие пари. За 30-40 мил евра ја пре би сакал Пасторе да дојде него ли Кака , но ќе видимо. Последната понуда на Сити за Пато гласела Адебајор, Забалета и 25 мил евра !

Овие опасни се, иако се повредуе ја би сакал Пато да остане што не беше случај со Кака. Пато е млад уште година две да се зацврсти нема да се повредува толку ја мислим, штета би било да се даде детево !
А више ако го даваат нека го дадат само за кеш. Пошто за размена од тимот на сити моментално би ги сакал само Тевез и Џонсон !

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Speaking to Sky Sport 24, the 22-year-old right-back, the player said: “I am a good full-back, who can score some goals too, on the right.
“My Idols? I have many idols, but I think Cafu was the best fullback.”

“I feel good here, everything is very beautiful, from Milanello to San Siro, and I have a positive relationship with my fellows from the first team and from the Primavera. So, I hope to continue [to play] in order to find a little space also with Allegri in the first team.
“To me it is very important to be close to these great players, I can learn a lot, especially at the tactical level. Many help me and give advice, especially Clarence Seedorf,” Montelongo concluded.

Мора да му се даде шанса обавезно, се гледа дека е полн со самодоверба и е спремен да пружи 100% на терен.

Незнам кај прочитав пред некој ден во јануари да сме го земале Забалета плус 30 милиони мислам дека беа за Пато. :pos2:
Значи треба ферги да ни каже дека Монтелого е добар па ај сега да му дадеме шанса алоооо изгледа и Алегри има иста болест како Лео а тоа е ,,Авторитет,, .

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Кака назад во Милан..тој филм не го гледаме,него го мачат повредите,од Милан го знаеле тоа затоа и го дале,ваљда сеа нема да се глупираат па да го враќаат за лепи очи,се смени се,нови фаци,нова формација,тактики... Иако ми е омилен фудбалер мислам дека моментално не е потребен..а и не верувам дека ќе иде во Интер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom