Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Официјални Формации
MILAN: Abbiati; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Ambrosini, Pirlo, Seedorf; Ronaldinho, Borriello, Pato

LECCE: Rosati; Vives, Donati, Sini , Giuliatto, Ferrario; Munari, Giacomazzi, Grossmuller; Mesbah; Corvia

Ајде со Среќа !!

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Алегри мислам дека ке го форсира Бонера на десен дек за вечер, а после тоа Замброта ке си го укова цела сезона и Абате како трета опција.

Не верувам дека Сократис ке игра на десна страна, дечкото е роден стопер.

П.с И сепак се одлучи за Сидорф, хмм мислам дека против вакви бункер екипи Боатенг би изиграл многу покорисно.

Но сепак долгиот стап од Суринам ке си покаже кој е кој :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
сега Бориело ќе шибне три голчиња од кои два ќе бидат негова соло акција хахаха

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Алегри мислам дека ке го форсира Бонера на десен дек за вечер, а после тоа Замброта ке си го укова цела сезона и Абате како трета опција.

Не верувам дека Сократис ке игра на десна страна, дечкото е роден стопер.

П.с И сепак се одлучи за Сидорф, хмм мислам дека против вакви бункер екипи Боатенг би изиграл многу покорисно.

Но сепак долгиот стап од Суринам ке си покаже кој е кој :)
Сеа јебига јес да игра добро како стопер али боље му е да прифати десен бек дека стопери веќе имамо класа тандем Неста Силва
е сеа у случај на некоја повреда од овја 2 ца ..
btw Ибра во овја момент доаѓа на Сан Сиро

P

PewDiePie

Гостин
^ направени се веќе дресовите,11-ка број ќе носи ибра,сега ќе се враќаат тие 12 мил кои ги плативме за ибра пошто нели од Хунтелар 12 ќе земеме така да...........:tv:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
омг Бонера кој ќе го гледа поарно да играше Абате или гркот но нема веза гледам и Боатенг го нема се оди со Сидорф да ги разбијат ако не бива сигурно ќе добие шанса Боатенг од клупа

P

PewDiePie

Гостин
Абе Бонера играше мудро и солидно на подготовките,иако и јас би го преферирал Абате дури и новиот монтелого како и да се викаше пред него ама боље тој него Замброта или Одо.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Ibra ????

АХАХАХА конечно некој асален играч да потпише за Милан ... Никад не сум бил фан на Ibra али некако уште од сеа ми е мило што чоеков дојде во Милан, се надевам ќе ми биде уште помило коа ќе почне да ги пуни мрежите ...

У курац и ние да се порадуваме на некое звучно имe. x)

П.С. --- уште ВДВ да го домкнат на позајмница некако !!! :)))))))

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Стрим некој?? Овој од погоре не ми чини ми сецкат мн..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom