М
Мартин`
Гостин
Хаха Ибра ѕвер сега го гледам прв пат видеото, дојди дома кај мене па ќе видиш дали сум педер арно и кажа :pos2:
Друже,Фламини не е во списокот на играчи со Лече,се пожалилна болка...100 пати е пишано дека "златниот" 11 ја зима,не препрашувај едно исто!!!!
ѓоре уште ли со овој аватар ке бидеш?!:pos2:
кој и да биде на гол е одлично,двајцата се добри....треба сократис да добие шанса за десно....и фламини место амбро да влезе второ
очекувам 3 бода вечер
Повреден е Фламини,па средината би требала да бидеДруже,Фламини не е во списокот на играчи со Лече,се пожалилна болка...
Супер е како може да еkako e kaj vas raspolozenieto od koga dojde ovoj noslo
trebe da e dignato na visoko nivo raspolozenieto
Има се наоѓа по фан шоповиве,али Форза 22 има ист ваков ми се чини од Италија го зема,ако сакаш да му го дрпнеме па ке го делиме по пола:pos2:Еј, за вечер дајте некој оргинален стрим со HD снимка за да не се расправаме ..
Мојт кај нас да се најт ваков шал ко шо имат Ибра? Барем сличен?
Па колку што знам 2 лица имаат ваквите шалови па би можеле да го делиме.Има се наоѓа по фан шоповиве,али Форза 22 има ист ваков ми се чини од Италија го зема,ако сакаш да му го дрпнеме па ке го делиме по пола:pos2:
Супер е како може да е
Кај вас? Се смиривте после грабежот? шала
abe i kaj nas e dobro
od edna strana dobro sho go zemavte oti sekako ke ni pravese tendencija vo soblekuvalnata,a od druga strana malku loso oti klupata ke ni e malku po siromasna
Ајде ке се снајдете,добри сте виеСупер е како може да е
Кај вас? Се смиривте после грабежот? шала
abe i kaj nas e dobro
od edna strana dobro sho go zemavte oti sekako ke ni pravese tendencija vo soblekuvalnata,a od druga strana malku loso oti klupata ke ni e malku po siromasna
Како што веќе реков според бугарскиот сајт за Милан немало да има преставување.Донесија и сестрати :pos2:..
На Тв нема да не има значи мораме на стрим да се најде некој квалитетен да го гледаме преставувањето на Ибрахимович можда Галијани ќе направи својот ''играчки потег'' .