М
Мартин`
Гостин
Хаха Ибра ѕвер сега го гледам прв пат видеото, дојди дома кај мене па ќе видиш дали сум педер арно и кажа :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже,Фламини не е во списокот на играчи со Лече,се пожалилна болка...100 пати е пишано дека "златниот" 11 ја зима,не препрашувај едно исто!!!!
ѓоре уште ли со овој аватар ке бидеш?!:pos2:
кој и да биде на гол е одлично,двајцата се добри....треба сократис да добие шанса за десно....и фламини место амбро да влезе второ
очекувам 3 бода вечер
Друже,Фламини не е во списокот на играчи со Лече,се пожалилна болка...

Супер е како може да еkako e kaj vas raspolozenieto od koga dojde ovoj noslo
trebe da e dignato na visoko nivo raspolozenieto![]()

Еј, за вечер дајте некој оргинален стрим со HD снимка за да не се расправаме..
Мојт кај нас да се најт ваков шал ко шо имат Ибра? Барем сличен?
:pos2:Има се наоѓа по фан шоповиве,али Форза 22 има ист ваков ми се чини од Италија го зема,ако сакаш да му го дрпнеме па ке го делиме по пола:pos2:
Супер е како може да е
Кај вас? Се смиривте после грабежот? шала
abe i kaj nas e dobro
od edna strana dobro sho go zemavte oti sekako ke ni pravese tendencija vo soblekuvalnata,a od druga strana malku loso oti klupata ke ni e malku po siromasna
Супер е како може да е
Кај вас? Се смиривте после грабежот? шала
abe i kaj nas e dobro
od edna strana dobro sho go zemavte oti sekako ke ni pravese tendencija vo soblekuvalnata,a od druga strana malku loso oti klupata ke ni e malku po siromasna

Донесија и сестрати :pos2:..
На Тв нема да не има значи мораме на стрим да се најде некој квалитетен да го гледаме преставувањето на Ибрахимович можда Галијани ќе направи својот ''играчки потег''.