Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.685
Поени од реакции
48.876
Шо сте упичкале од групава де..
Ајакс влегоа овде едвај со триста маки и многу среќа, чисто дека Динамо иснапромашија милион шанси. Не се ни пола од стариот Ајакс што едвај го поминувавме на времето. Освен Суарез и Ван дер Вил немаат некој појак играч.
Оксер не ги спомнувам како конкуренција некаква, од нив чекам 6 бода и Инзаги да го бута рекордот.
Со Реал математиките ќе се прават натенане, бодовите ќе се поделиме и пласман за сите.
Нешто ќе се искомплицира, тоа е јасно, како лани кога добри 20 минути последно коло бевме испаднати, ама на крај се ќе си дојде на место..
Лани имавме каде-каде потешка група и послаба екипа, па пак поминавме.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ич не се секирам за групава, Реал ко по традиција ке отпаднат, овие другиве се колачи.. Инаку слушам многу фаној на Милан Ибра го сметаат за наш играч, па дури и аватар стаиле.
Излезе нешто официално или да не испадне пак со куро в раце? Ова година освојвиме Сериа А 100%!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ќе го јадете ко лани :vozbud:
Очигледно не си гледал ЛШ лани. Ќе го јадевте вие и во Милано како и во Мадрид ама оние судиите имаа нешто отпоќе во очите па скијањето на арбелоа го оценија фал од Патката. Ко не пратиш фудбал не ни се мешај овде

М

Мартин`

Гостин
И незнам што толку сте запнале за групава дека ни била тешка реално мене повеќе ми беше страв на пример ако се падневме со тимови како што се во група А (Интер, Вердер, Тотенхем и Твенте) или Б (Лион, Бенфика, Шалке, Хапоел) па и скоро сите други останати групи, според мене се паднавме во една од најслабите и во онаа која според мене ќе се знаат оние што одат понатаму уште одма сепак треба да внимаваме нормално. За утакмиците со Оксер ги рачунам уште сега како 6 поени, а може да се каже и со Ајакс немаат којзнае каков тим.. со Реал ќе имаме мали потешкотии ептен оти имаат нов тренер а богами и состав ујачан иако мислам дека дома ги добиваме гости не тепаат или во зависност од колку поени ќе им треба на овие тимови важно и двата ќе одат 1/8.

Инаку читам по некои медиуми поради што Ибра не зборувал со Гвардиола подолго време и гледал што побрзо да замине од тимот се откажал од оние 7-8 милиона што му следуваат само трансферот да биде завршен така да 99.9 % наш е освен ако нашиве не зафркнат нешто поради носот што му е голем ..

Ф

ФорцаМилан

Гостин
^Гледај реално неможеш да кажеш дека е лесна групата,имаме тешки гостувања и секој бод ке ни биде екстра важен.
Реал се појаки од минатата година,очекувам барем победа на Сиро.
Ајакс мора 2/2
Исто и со Оксер 2/2

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.657
Поени од реакции
722
А што праиме со оние од фан клуб интер со ник ИБРАКАДАБРА :)

Абе ние за Милан ќе навиваме сега. што си се засекирал ти, не ми е јасно...

Овој на млади години го земавте, обично чекате да напунат по 35 екс ѕвездите на Интер, па да тргнете у потера... Може и Бранка да го пуштиме да дае некој гол за вас...

Додуша не памтиш, мал си...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.316
А што праиме со оние од фан клуб интер со ник ИБРАКАДАБРА :)
На нова година од 12:00 до 12:05 нека седат на компјутер може да се сменат никови тогаш :pos: :pos:

Него група што можеше полесна можеше но што е туе е, не ме ни плаши многу искрено.
Највиже јанза ме јаде што англискиве педерчиња пак си упикаа лесни групи, посебно тие Арсенал копиљаците, жел ебан живот лесни групи да се добивало да му ебем мамата !

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Како што прочитав Ибра ке се исплаќа на 3 сезони по 13,3 милиони.
Повеќе од солидно е ова.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Да ги победиме дома Ајакс и Оксер и работата е завршена.На другите 4 утакмици може да си го ладиме:)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Очигледно најтешка група имате,Ајакс и Реал така да не се знае ништо :toe:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Сеа испаѓа вест,Фламини во Лион за 15 милиона за да се плати Ибра.
Не ми се свиѓа ова,таман дечкото почна да се докажува.

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
leleee ne be flamini zakon ke bide ovaa sezona
treba da igra pred gatuzo a mislam deka ke igra i pred boateng

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom