Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.524
Поени од реакции
87.565
Cestito dobro se borevte posebno ronaldinjo :smir: :helou:

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Нека е за многу години хехехе. Ни треба снајперист напред. Другото е ОК.

С

сашенко

Гостин
Подобри бевте од нас најискрено ама тоа е тоа....подобри шанси подобра игра посебно првото полвреме и искрено мислев ке тепаме вие ама тоа е тоа.Ви фали Пато многу и мислам дека со ваква игра на Роналдињо плус Пато ке играте многу добро сезонава..позз

P

PewDiePie

Гостин
Марли не сери бе, Меркел има 18 па кругчиња врти околу Оду,ништо камен јано камен душо.

Жал ми е што морам да констатирам дека Неста се помалце ќе го гледаме во прв тим,Сократис еба мајче.

Ф

Фил Ајви

Гостин

Дечкото десно е звер, ни еднаш не го поминаа, оштро влегува во дуели ама внимава да не добие жолт. Значи сега одбраната ни е најсилна алка, стоперскиот тандем маме ебава, Антонини стварно се труди и ги потикнува сите уште Замбтора да се врати и тоа е тоа. Средина солидно, Пирло добри топки даваше, капитенот добар, Фламини исто така. Гатузо изиграваше плејмејкер хаха мислам дека ќе си ја грее клупата во поголемиот дел од сезоната. Оној Оду има брзина и дриблинг ама прислаб е со техника, тие две да ги смиреше како што треба 100% гол, али ајде може има трема ќе видиме за понатаму. Без Рони незнам што би правеле, ги растури максимално. Е сега останува да се молиме на дедо Боже да дојде Ибра да не си кинеме нерви со Бориело, Пипо или Хунтелар.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Марли не сери бе, Меркел има 18 па кругчиња врти околу Оду,ништо камен јано камен душо.

Жал ми е што морам да констатирам дека Неста се помалце ќе го гледаме во прв тим,Сократис еба мајче.
Така е ! Он до сега со 20 години требаше да има освоено златна топка а не да ми утиња шанси тука на Берлускони куп.... БРАНКО Е БИТАНГА :vozbud:

ПС
Еве го голот што го постигна вчера детево со тешко име а што игра во Монако(кај 1.10)

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
na flamini treba poveke da se smeta ovaja sezona na mestoto na gatuzo

nekoi roni go otpisuvaa do pred nekoja nedela

go vidov golot na pierre emerick aubameyang
od sega monaco ke gi pratam da gledam kako igra i od nego ocekuvam 15 golovi
ama ne veruvam deka ke mu se dade sansa

--- надополнето ---

ne ja gledav cela boateng ne vleze neli? a bese na klupa?

Ф

Фил Ајви

Гостин
Боатенг не беше ни на клупа. Против Барса би требало да игра.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
^Боатенг не ни беше не клупа.
Фали уште еден подобар напаѓач и на коњ сме,ех да беше тука Палоши да му дадевме шанса.

Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
Добро почнаа Милан и да имаше некој поасален напаѓач ќе беше 5:0 за Милан,ама додека е лепотанот Бориело нема ништо.Бориело може само да се слика по гаќи и да рекламира паста за заби

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
читам дека Бориело потфрлил пак.. се додека не дојде Џеко или Ибра , нема да имаме човек у напад ко што беше Шева . .

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.801
Поени од реакции
49.878
Задоволен сум од залагањето. Играта е таа што е, нема голема разлика од оваа на Алегри до таа на Леонардо, опциите тие се, варијантите за игра такоџе. Да се донесе топката до Роналдињо, он даде пас и Бориело со лош прием или на некој од другите 5932028 негови начини да ја посере.
Задоволен сум, и пријатно изненаден од гркот, најсериозно, ќе испадне дека Галијани нашол играчиште незабележано од радарите на остатокот од светот и сите на напушување кај него ќе идеме на крај..
Делот кај што Одуамади ја сереше играта не го земајте при срце и не се секирајте, таму ќе биде Пато, а он неговите грешки нема да ги прави. Исто така вреди да се спомене Фламини, се гледаше дека на него се работело посебно, многу подобрен ми се виде некако.

На крај, треба многу поубаво да се размисли за тоа кој треба да си оди ако евентуално дојде Ибрахимович или било кој нов напаѓач, сто пати сум рекол дека Бориело треба да си оди повеќе него Хунтелар и денес сум уште повеќе сум убеден во тоа.
Човекон едноставно не е смислен да игра фудбал на високо ниво и ако некој седи на клупа за втор напаѓач повеќе би сакал да биде тоа Хунтелар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom