Задоволен сум од залагањето. Играта е таа што е, нема голема разлика од оваа на Алегри до таа на Леонардо, опциите тие се, варијантите за игра такоџе. Да се донесе топката до Роналдињо, он даде пас и Бориело со лош прием или на некој од другите 5932028 негови начини да ја посере.
Задоволен сум, и пријатно изненаден од гркот, најсериозно, ќе испадне дека Галијани нашол играчиште незабележано од радарите на остатокот од светот и сите на напушување кај него ќе идеме на крај..
Делот кај што Одуамади ја сереше играта не го земајте при срце и не се секирајте, таму ќе биде Пато, а он неговите грешки нема да ги прави. Исто така вреди да се спомене Фламини, се гледаше дека на него се работело посебно, многу подобрен ми се виде некако.
На крај, треба многу поубаво да се размисли за тоа кој треба да си оди ако евентуално дојде Ибрахимович или било кој нов напаѓач, сто пати сум рекол дека Бориело треба да си оди повеќе него Хунтелар и денес сум уште повеќе сум убеден во тоа.
Човекон едноставно не е смислен да игра фудбал на високо ниво и ако некој седи на клупа за втор напаѓач повеќе би сакал да биде тоа Хунтелар.