Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
А

Ајсшутер

Гостин
Нема ама... за негови години е доста, што ќе биде коа ќе биде на годините на Кака? тогаш ќе мора да го продавамо ако го научимо од сеа на голема пара :)
Нејкат да го расипат детето уште сега со пари, има време кога ќе зима повеќе :kickbox:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Ако Пато се согласил и потпишал нов договор тоа значи дека му одговараат сите услови...Така да,Dek0,глеај таму Мунтари колку зема или Кварезма и не се секирај за тоа колку Милан ги плаќа своите играчи.Па уште вика ебати екипата...:) xD

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Малдини е нов спортски директор:vozbud::vozbud::vozbud:

Ми фали човеков во тимот но тука ке е повторно да ни помага:pipi:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Малдини е нов спортски директор:vozbud::vozbud::vozbud:

Ми фали човеков во тимот но тука ке е повторно да ни помага:pipi:
Мислам дека уште ништо не е сигурно....Ама и коа би било не би бил многу среќен,зошто ако Малдини стане спортски директор,тоа значи дека Браида си оди.(за што и имаше шпекулации минатата недела)
А Браида е многу поискусен и има многу повеќе влијание во фудбалскиот свет.Попотребен ни е Браида моментално коа градиме нов тим.

Не викам дека не би требало на Малдини да му се дае работа во тимот,напротив,нека добие позиција,ама не мора тоа да биде спортски директор на местото на Браида.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.801
Поени од реакции
49.882
aeбе голем кур, и така никого не купуваат, може и мене да ме запослат ако сакаат на таа позиција и така седам неупотребен :icon_lol:
пс. Лацио денес го издоа болно од Виљареал така да следнава утакмица или ќе ги првртиме и ќе им го запалат клбот навивачите или ќе го спасиме Лотито.Спасот за тој клуб е да изгуби и од Милан, за нивно општо добро :)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
aeбе голем кур, и така никого не купуваат, може и мене да ме запослат ако сакаат на таа позиција и така седам неупотребен :icon_lol:
пс. Лацио денес го издоа болно од Виљареал така да следнава утакмица или ќе ги првртиме и ќе им го запалат клбот навивачите или ќе го спасиме Лотито.Спасот за тој клуб е да изгуби и од Милан, за нивно општо добро :)
нееее бе нема шанси , предлани 5 - 1 , лани 4 - 1 или како беше така да кај и да е за година две ќе стигнат до 1 - 1

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
.....

Pozdrav i samo sakav da ti kazam deka Lazio non stop ne bile pacienti mozes da vidis nekolku godini unazad gi pobeduvame i doma i na Olimpiko vo Rim,a baska pagaat poveke od 3 gola po natprevar.
Pozdrav do tebe i 100 posto sum ubeden deka e 2 taa utakmica i pred sve ke bide dobra za gledane i se nadevam deka ke prodolzime so dobrite igri i ponatamu.....

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Можни формации за со Лацио:
corrieredellosport:

Gazzetta dello Sport:

Хунтелар направил сообракајка но за среќа не бил повреден само колата му се
сокршила

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/11/05/1606629/milan-striker-klaas-jan-huntelaar-involved-in-car-accident

McGregor

Ramos -Lucio-Sharonov-Vargas

Cheyrou--Ambrosini

Fabregas---Misimovic

Drogba----Niang

И Амброзини во најдобрите ова коло во Л.Ш..:milan:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Џакомо Берета брцнал иначе гол за Италија под 17 на светско првенство против Америка:)

Добро е да играат младиве регуларно, Берета, Ѕигони, Албертаци и остала дечурлана.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Ако се земе играчов ќе се размрда и таа десна страна тоа ќе биде добро и за Роналдињо нема да се напаѓа само по таа лева страна и тој ќе се растерети од тие 5 души што ги има од противничките екипи што го влечат го тепаат итн итн итн :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom