Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Алоо бе , што ви е на вас, супер играч е за без пари. Лани немавмо саглам резерва за Пирло кој изигра 40 натпревари, немаше кој да го замени ни на небитните утакмице, он изигра највише утакмице баш поради тоа што немавмо на клупа никој за него.
Сега Бласи ќе може да го одмара Пирло кој ќе може да биде посвеж во повеќе натпревари сезонава.
Одличен потег според мене на Галиани. Имавмо мизерна клупа лани но со Јепес, Бласи, здрав Ониеву и уште еден сличен на фри трансфер ќе биде далеку подобра клупата.
И буџетот да се фрли на лев и десен бек Рафиња, Ван дер Вил, Адриано од Севиља, Аого или Бејл, еден или двајца од овие доаѓа сигурно ќе видите. И евентуално ако се продаде Хунти да се донесе Луис Фабиано.
Што за мене е доволно, ја се уште мислим дека првиот тим (со најмалку еден нов лев бек) ни е кадарен за титула, тоа и Галиани и Берлу го знаат, но лани клупата ни беше срање, а годинава се работи појќе на засилуење на клупата ко што глеам.

Потегов со Бласи го поздравувам и оправдувам, ќе видите ;)

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
dobar poteg vo sekoj slucaj mnogu mudar igrac,ajde sega VDV ,Van der vil,i nema da e loso.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.794
Поени од реакции
49.793
Агентот негов демантирал било каков договор. Јас сум сигурен дека ќе дојде пошто и со Јепес беше исто вака . Мислам, момаков ги исполнува сите критериуми, стар е и гага е. : ) Комбинација у која Гатузо би идел кај Арапите за фина сума(попожелно) или Фламини било каде за пари, а овој би дошол за гага, ама ич не би ми сметала. Не ми е нешо играч на соништата ама очајно сакам Гатузо да си оди, самото тоа би го рачунал за ќар.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
не е лошото во тоа што го купивме ...лошото е во тоа како ќе се ослободиме од него после 3-4 год.. . :Ѕ

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
не е лошото во тоа што го купивме ...лошото е во тоа како ќе се ослободиме од него после 3-4 год.. . :Ѕ
Aman be vise so tie kritiki star pa star,29 godini e deckovo,sami se vregame posle nekoj ni e kriv,poglednete go Sinter so Zaneti,Milito,Stankovic,Samuel,Cordoba site se 30 + i nikomu nisto.

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
И јас мислам дека потегот со Бласи е исправен.Лев бек потхитно мора да се купува макар било кој да е од тие .
А Сторари останува во Милан до 2013
http://acmilan-bg.com/leon_news_full.php?id=11892

Manuele Blasi Has Not Agreed Any Deal With Milan - Agent

Manuele Blasi не се согласи со каков било договор со Милан - Агент

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/06/13/1974850/manuele-blasi-has-not-agreed-any-deal-with-milan-agent

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
^ Шо вика пејо, вака беше и со Јепес, рачунајте го овја више наш .

Него глеам дека Алегри уште незнае со кого ќе си има работа. Сакал млади играчи да се доведат, а на врвот на неговата листа биле никој друг туку Бејл и Ван Дер Вилл :pos:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
хаха ако продолжи Алегри со вакви барања за кратко време ќе лета

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Незнам како сите си го рачунате Бејл, детето потпиша нов договор пред месец дена.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Незнам како сите си го рачунате Бејл, детето потпиша нов договор пред месец дена.

а па да не потпишеше ќе дојдеше :) кој од Англија ти оди во Италија..

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321

Нема веза бе ! Ако потпишал нов договор значи дека не смее да си замине ?
Мело лани потпиша нов договор со Фиорентина и замина после 5 дена !
Можеби Тотенхем сака да му ја дигне цената, нив ионака им одговара он да си остане, му понудиле подобар договор, пошо заслужи дечкото, а со тоа и автоматски му се накачува цената за минимум 5 мил евра

P

PewDiePie

Гостин
Абе каков Бејл не фантазирајте,еден Аого и јас сум среќен човек од траснфер летово. Читам Бласи,Лазари ќе сме ги зеле а што е најтрагично читам и задоволни ликови со тие трансфери :kesa:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Што е сеа ова со Т.Силва шекулациите ако сме го продале Мексес замена?:nesvest:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.188
Значи незнам како може доста луѓе да бидат среќни со доаѓање на еден Бласи(кој у најдобрите години неможеше 3 утакмици да одигра за Јуве)...
Конкурентите ни се јачаат, Интер планира да инвестира доста пари(башка и една класа пред нас се) ... Рома го зеде Адријано... а Јуве како што почнаа, доста добри засилувања ке земат(за разлика од онаа година)....
Наредна година рачунајте борба за 4 место со Фиорентина...
Поздрав и Forza Milan ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom