Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
^
Со која Фиорентина бе, Каљари и Киево ќе се подобри од нас :vozbud:
Пак не знам шо се замараме олку. Кого сакет нека купат преку кур ми се.. Ние овде само полниме страници и киниме нерви и ништо не постигнуваме, Берлу со мафијата си го полни џебот, шпекулации колку сакаш, трансвери нема! Што добро би ни дошол еден Бан од тема а :)

Се зезам за последново :).
Добро што навивачи има во Италија нека одат нека му ја потпалат куќата на Берлу нека му ја пукнат пак муцката. Нека го присилат или да го продаде клубот или да ги продаде непотребните, стари и исцрпени играчи од кого нема повеќе никаков продинес, а од сите тие би сеззело едно солидно заслилување како што му годи и личи на еден клуб како Милан. Мора да си оди еден напраѓач, јас би го избрал Бориело да остане. И ете ти 15м :icon_lol: Уште 10м од Гатузо, тоа ти се 25, уште 10м од стариот отпад и 20м од џепот на Берлу, тоа ти се 55 милјони. 15м од новиот спонзор, тоа ти се 70м :icon_lol:
Признајте добро звучат 70 милјони.... Со тие пари би се рашиле сите проблеми околу составот, клупата а може ќе ни остани и за некое курве :icon_lol:
Ае поздрав, и ако земаме нешто асолно ќе земаме после свецко и при карај на трансвер сезоната тогаш нанивачите ќе протестираат и ќе мора нешто да се купи.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
^
Со која Фиорентина бе, Каљари и Киево ќе се подобри од нас :vozbud:
Пак не знам шо се замараме олку. Кого сакет нека купат преку кур ми се.. Ние овде само полниме страници и киниме нерви и ништо не постигнуваме, Берлу со мафијата си го полни џебот, шпекулации колку сакаш, трансвери нема! Што добро би ни дошол еден Бан од тема а :)

Се зезам за последново :).
Добро што навивачи има во Италија нека одат нека му ја потпалат куќата на Берлу нека му ја пукнат пак муцката. Нека го присилат или да го продаде клубот или да ги продаде непотребните, стари и исцрпени играчи од кого нема повеќе никаков продинес, а од сите тие би сеззело едно солидно заслилување како што му годи и личи на еден клуб како Милан. Мора да си оди еден напраѓач, јас би го избрал Бориело да остане. И ете ти 15м :icon_lol: Уште 10м од Гатузо, тоа ти се 25, уште 10м од стариот отпад и 20м од џепот на Берлу, тоа ти се 55 милјони. 15м од новиот спонзор, тоа ти се 70м :icon_lol:
Признајте добро звучат 70 милјони.... Со тие пари би се рашиле сите проблеми околу составот, клупата а може ќе ни остани и за некое курве :icon_lol:

Ае поздрав, и ако земаме нешто асолно ќе земаме после свецко и при карај на трансвер сезоната тогаш нанивачите ќе протестираат и ќе мора нешто да се купи.
Така е според нашите математики но не и според математиките на Берлу.

бтв Ван дер Варт и Ван дер Вил добро изиграја против Данска, а Хунти наш не ни влезе.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Така е според нашите математики но не и според математиките на Берлу.

бтв Ван дер Варт и Ван дер Вил добро изиграја против Данска, а Хунти наш не ни влезе.

Абе тој како сака нека смета, ете нека не инвестира од свој џеб ништо. 15м од Хунти (ако го дадеме за таја цена ама не верувам), 10м од Гатузо, 10м од старците и 15м од спонзорот, тоа е 50м - солидна цифра.. Од ова нема мрдање мора вака да бидее. Од спонзорот и од Хунти ќе се купат бегови, од Гатузо и од старците ќе се купи еден средина и ако останат пари уште еден за в средина кој би послужил како замена..
Оваа година можеме да закрпиме со 50м, ама ако не го стори тоа Берлу до наредната година ни 100м нема да можат да го истргаат за да го врати клубот, и ко ке види сакал неќл ќе мора да го продаде, а ние до тогаш ќе гледаме како Рома и Интер освојуваат титули а ние си дремеме на 5-6 место како Јуве оваа година, а што е најтрагично ќе те подует од заебавање...

P

PewDiePie

Гостин
Дете дај бе аман да не те цитирам,како прво бегови не постојат уште од турско,беКови се тоа,како второ кој ненормален ќе ти даде 15 мил за Хунтелар или недај боже 10 мил за Гатузо. Џабе се сите тие филмови кога никој од Јанкуловски,Одо и Каладзе нема намера да си оди.......решиле да не доуништат и решиле.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
За вас бласи е добар трансвер? Божее...

За вас е добро тој да зема место 3-4 години на некое дете што може да собира искуство? Не ве сваќам озбилно ни вие не знаете што сакате!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
За вас бласи е добар трансвер? Божее...

За вас е добро тој да зема место 3-4 години на некое дете што може да собира искуство? Не ве сваќам озбилно ни вие не знаете што сакате!

Бласи ми текиња на менаџер 2002 со Аталанта коа играв - КИЧМА беше со Командини,Заури,Дони и уше еден бек на З ......Стално шампион бев :)))))

Ф

Фил Ајви

Гостин
Што бидна со Ван Дер Вил?

Ќе ни биде потребен следна сезона и тоа многу. :pos2:

Колку се само приметува отсуството на Пирло.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Видовте ли што направи Монтоливо хахаха и Јакинта.....абе Липи ,мршојадецу еден го прати Бориело дома,господ ке те казнит цвикерашу скапан

--- надополнето ---

лелеле ке се убијам Каморанези,Киелини,Канаваро,Јакинта,буфон,Монтоливо,Кваљарела како звуцат пред Бориело,Миколи,Касано,Амброзини,Балотели,Сторари,Сантон,

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Дете дај бе аман да не те цитирам,како прво бегови не постојат уште од турско,беКови се тоа,како второ кој ненормален ќе ти даде 15 мил за Хунтелар или недај боже 10 мил за Гатузо. Џабе се сите тие филмови кога никој од Јанкуловски,Одо и Каладзе нема намера да си оди.......решиле да не доуништат и решиле.
Фала богу дека немаат намера да си одат но затоа Берлускони треба да ги избрка. За Хунтелар реков дека не верувам за 15м ама од Гатузо ако не 10, 8м можат да се извлечат. Сега јас не сум видовид па да кажам за колку точно може да се продаде Гатузо. Кажвев онака од прилика.
И вистина ми е мака што овој Јакинта отите пред Бориело.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Кога Интер и Јуве ќе се засилуваат со играчи како Кавани,Маскерано,Красич,Џеко,Пасторе... ние ќе се радуваме на Бласи. И после некои се задоволни од трансферите... Ја би бил задоволен да не носат нови ѓубриња и да се фрлат старите па макар и никој да не купат..боље да земат од примавера..само да не гледам некои инвалиди на терен.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.192
Незнам само кој е филмот на Волфсбург да бараат 40 милјона за Џеко... Ако е така, тогаш гатузо,хунтелаар заедно треба да вредат 60 милиони...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom