Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Чикаго 0-1 Милан со голот на Сидорф
еве ги и оценките

Dida 7,5
Abate 5 (45' Oddo 6)
Nesta 6
Favalli 5
Antonini 5,5
Brocchi 6+
Seedorf 6,5
Blasi 6 (83' Jankulovski s.v.)
Di Gennaro 4,5 (45' Mancini 6)
Ronaldinho 6 (75' Delvecchio s.v.)
Pato 5,5

ме интересира кој е овој бласи, на асмилан страната го барав го немаше, на википедија неможев да го најдам... anyone?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Чикаго 0-1 Милан со голот на Сидорф
еве ги и оценките

Dida 7,5
Abate 5 (45' Oddo 6)
Nesta 6
Favalli 5
Antonini 5,5
Brocchi 6+
Seedorf 6,5
Blasi 6 (83' Jankulovski s.v.)
Di Gennaro 4,5 (45' Mancini 6)
Ronaldinho 6 (75' Delvecchio s.v.)
Pato 5,5

ме интересира кој е овој бласи, на асмилан страната го барав го немаше, на википедија неможев да го најдам... anyone?

Сигурно е Мануеле Блази мислам игра за Бари сега.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
го знам играчов и го најдов кога барав низ нет, ама незнам што бара во Милан и затоа мислев дека не е он

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Американциве уште мислат дека Сержињо игра у Милан. :pos:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.800
Поени од реакции
49.857
хахахахеа абе Броки беше број 1 на терен вчера! Делеше топки ко Чави да е у пичку матер :)
Роналдињо џонглира, се заебава по терен и влезе еден од публика да го баци ли шо ти знам, џандари го апсева.
Бел бумбар за фризурата на Патo.
Агентот на Мансини рекол дека останува во Милан. Берлускони деек не го сакаше нешто посебно и против неговото доаѓање беше ама ете.....гз мамин да му ебам хоштаплерски

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
го знам играчов и го најдов кога барав низ нет, ама незнам што бара во Милан и затоа мислев дека не е он

Тој , Делвекио, Броки, тој Терзи и уште 2-3 се позајмени играчи само за турниров у америка, ја не глеав вчера зашто мислев дека месецов има 30 дена и го споебав цел лимит xD

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Тој , Делвекио, Броки, тој Терзи и уште 2-3 се позајмени играчи само за турниров у америка, ја не глеав вчера зашто мислев дека месецов има 30 дена и го споебав цел лимит xD
Јас ја глеав и да ти кажам пишман сум со ги потрошив гигабајтите ,катастрофа игра,ке изигра ли една партија овај Мансини како што треба,поготово ме запрепасти Абате (ке мора да се земе десен бек,или ако не поарно кафу нека го вратат). Сидорф и Неста без најсветлите точки кај нас.

--- надополнето ---

Леле бе да се самозапалиш,Липи ке го прати Бориело дома зш не ги задоволил неговите барања и ке е еден од 5 те што се вракаат назад.
Значи освен Пирло тешко дека ке имаме наш стартер, за ралика од Губентус на кого дрка старецов,кој ке има 3-4 и покрај ,,сјајната,, сезона на Губентус

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Maestro Leonardo!

[video=metacafe;4685043/maestro_leonardo/]http://www.metacafe.com/watch/4685043/maestro_leonardo/[/video]

редно беше и од него :), воедно и најтешко видео ми беше оти никако неможев некоја соодветна песна да најдам... меѓутоа проектот стоеше на страна и што би се рекло прашина почна да фаќа па се нафатив да го завршам, инаку искрено не ми е по некој вкус ама тоа е :)

Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910
Abe starci kako ste? Samo da vi kazam Raul i Guti ne vi gi davame! :nenene:neka si umrat od prirodna smrt

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom