Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.800
Поени од реакции
49.856

црните дресови FTW! до крај на сезонава на секое гостување! Мора да набавам еден ваков

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782

Еве ги головите..

Честитки за победата одлична игра! бравос, во среда да ги згазиме Фиорентина и -4 ....
:milan::vozbud:

:icon_lol:

:vozbud:

Оценките од Гоал :

Abbiati: 7

Abate: 6.5

Nesta: 6.5

Thiago Silva: 7.5

Bonera: 6

Gattuso: 7

Pirlo: 7.5

Ambrosini: 6

Pato: 6.5

Borriello: 7

Ronaldinho: 8

Најдобрите 11 !
Абиати и Роналдињо - Милан :milan:
Abbiati

Lucio – Juan – Ariaudo

Cossu – Cambiasso – Diego – Vargas

Ronaldinho – Acquafresca - Vucinic

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе извини ти ама не треба да се пикаш свегде, не ти кажала мајка ти?
Убаво пишува дека има дадено 68 гола во европските купови и не најдобар стрелец во нивната историја. Кратко и јасно. Никој нема појќе голови и Пипо ис кин ог јуроп ат д момент

Роналдињо е земен 18 мил евра 99% ви кажуем
Господине Марли не знам која тие поентата со тоа што веднаш провоцираш..јас само си дадов мислење дека овие напаѓачи се подобри според мене од инзаги за тој квалитет што го има....едноставно инзаги можи и 1000 голови да даде пак нема да биди почитуван и сметан за врвен играч како овие што ги набројв и 90 % од форумот го мислат истото(освен вие навивачите на милан кој сте најголеми стручњаци на чело со тебе:cuc::cuc::cuc:)..поз

A

Alexander Nevsky

Гостин
зш вака не играше со манчестер зш бекам место сидорф играше:nesum: ај белки на 10 ке се извадите бтв Рони растура:vozbud:

Ф

Фил Ајви

Гостин
@Миланез поназад ти забележав пост дека Абате направил грешки во одбрана ! Јас не видов грешка само една една ситуација кај што испадна наивен после лошо подавање избрза да ја земе топката и направи фаул...
Имаше и една ситуација кога Ривас го изврте лево-десно ко мало дете. :)

Нема што да коментирам се е кажано освен да додадам дека Фиорентина у среда ќе го једе немиен!

Него ај малку да замарам со фантазии за ова лето :D

Абиати

Абате---Неста---Силва---Некој звер

Пирло------Амрозини

Фабрегас

Пато------Роналдињо

Џеко

Може да сонуваме само а? :pos2:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Сите имате поздрав од МаказиМен ака Бориело

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Господине Марли не знам која тие поентата со тоа што веднаш провоцираш..јас само си дадов мислење дека овие напаѓачи се подобри според мене од инзаги за тој квалитет што го има....едноставно инзаги можи и 1000 голови да даде пак нема да биди почитуван и сметан за врвен играч како овие што ги набројв и 90 % од форумот го мислат истото(освен вие навивачите на милан кој сте најголеми стручњаци на чело со тебе:cuc::cuc::cuc:)..поз

Ме заболе мене левото маде за 90 % мислењата од форумот. Инзаги е прогласен за најдобар напаѓач во историјата на европските купови од стручњаци и луѓе на кои им е тоа работа. Бројките и фактите говорат сами за себе , а знаеш како иде она пред фактите и боговите клечат.
И баш од вас стручњаците на форумов само не е почитуван Инзаги, а од луѓе што разбираат фудбал е ценет и тоа како.
Еден Пеле има изјавено дека Инзаги е најдобрата 9-ка во историјата на фудбалот.
Инзаги има 68 голови во европските купови, преку 300 во Сериа А, и неможе некое детиште ко ти овде да ми кажуе дека Инзаги не бил ценет во Европа.
Ај иш од овде и не тролај више мајке ти, таман се отарасивме од Кире Интер сеа ти се пењаеш....

црните дресови FTW! до крај на сезонава на секое гостување! Мора да набавам еден ваков

Да бе мамата, ептен са јаки само овде кај кај би можело да има вакви. Ја сум накапуел само Белите и стандардните

P

PewDiePie

Гостин
Дете ај научи да пишуваш литературно македонски па пиши пак овде,ај жити мене. Јасно ми е мене дека си фан на шиттер и све тоа ама толкава не писменост бе мајката?За самиот пост не вреди да се трошат зборови...епик феил ти е.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Црниве дресови се перверзија нема ни една екипа боље дресови од тие ние што ги имаме а 3 варијанта ни се...а приметив носат среќа со сите што ги носевме ѓи тепавме:tv: Треба да бидат пред белите во опција.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Ме заболе мене левото маде за 90 % мислењата од форумот. Инзаги е прогласен за најдобар напаѓач во историјата на европските купови од стручњаци и луѓе на кои им е тоа работа. Бројките и фактите говорат сами за себе , а знаеш како иде она пред фактите и боговите клечат.
И баш од вас стручњаците на форумов само не е почитуван Инзаги, а од луѓе што разбираат фудбал е ценет и тоа како.
Еден Пеле има изјавено дека Инзаги е најдобрата 9-ка во историјата на фудбалот.
Инзаги има 68 голови во европските купови, преку 300 во Сериа А, и неможе некое детиште ко ти овде да ми кажуе дека Инзаги не бил ценет во Европа.
Ај иш од овде и не тролај више мајке ти, таман се отарасивме од Кире Интер сеа ти се пењаеш....
Serie A
Career Total 436 matches
193 goals

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Пипо ако не е ценет незнам кој е..немал осет Пипо за гол..на што дроги е тој момакот незнам..:tapp::tapp::tapp:

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
ова е од славењето на 300 гол во кариерата
има Инзаги преку 300 гола ама се вкупно во својата кариера
и тоа околу 282 за клубовите и 25 за Италијанската репрезентација (википедиа)

значи сепак и да не се многу точни бројкиве горе-долу над 300 се

и ако струЌнациве од форумов особено од фан клуб интер не го ценеле Пипо цел фудбалски свет му има дадено признание за неговата умешност за давање гол па каква и да е
што значи ова е непотребна дискусија со неподобни луѓе за оваа тема

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom