Абе на 10 март е реваншот :wink:Честито победа..Добра игра на Рони повторно се надевам дека ќе ја задржи формата за со Манчестер за 1 недела .:smir::smir:
Господине Марли не знам која тие поентата со тоа што веднаш провоцираш..јас само си дадов мислење дека овие напаѓачи се подобри според мене од инзаги за тој квалитет што го има....едноставно инзаги можи и 1000 голови да даде пак нема да биди почитуван и сметан за врвен играч како овие што ги набројв и 90 % од форумот го мислат истото(освен вие навивачите на милан кој сте најголеми стручњаци на чело со тебе)..позАбе извини ти ама не треба да се пикаш свегде, не ти кажала мајка ти?
Убаво пишува дека има дадено 68 гола во европските купови и не најдобар стрелец во нивната историја. Кратко и јасно. Никој нема појќе голови и Пипо ис кин ог јуроп ат д момент
Роналдињо е земен 18 мил евра 99% ви кажуем
Имаше и една ситуација кога Ривас го изврте лево-десно ко мало дете.@Миланез поназад ти забележав пост дека Абате направил грешки во одбрана ! Јас не видов грешка само една една ситуација кај што испадна наивен после лошо подавање избрза да ја земе топката и направи фаул...
Господине Марли не знам која тие поентата со тоа што веднаш провоцираш..јас само си дадов мислење дека овие напаѓачи се подобри според мене од инзаги за тој квалитет што го има....едноставно инзаги можи и 1000 голови да даде пак нема да биди почитуван и сметан за врвен играч како овие што ги набројв и 90 % од форумот го мислат истото(освен вие навивачите на милан кој сте најголеми стручњаци на чело со тебе)..поз
црните дресови FTW! до крај на сезонава на секое гостување! Мора да набавам еден ваков
Дете ај научи да пишуваш литературно македонски па пиши пак овде,ај жити мене. Јасно ми е мене дека си фан на шиттер и све тоа ама толкава не писменост бе мајката?За самиот пост не вреди да се трошат зборови...епик феил ти е.Господине Марли не знам која тие поентата со тоа што веднаш провоцираш..јас само си дадов мислење дека овие напаѓачи се подобри според мене од инзаги за тој квалитет што го има....едноставно инзаги можи и 1000 голови да даде пак нема да биди почитуван и сметан за врвен играч како овие што ги набројв и 90 % од форумот го мислат истото(освен вие навивачите на милан кој сте најголеми стручњаци на чело со тебе)..поз
Serie AМе заболе мене левото маде за 90 % мислењата од форумот. Инзаги е прогласен за најдобар напаѓач во историјата на европските купови од стручњаци и луѓе на кои им е тоа работа. Бројките и фактите говорат сами за себе , а знаеш како иде она пред фактите и боговите клечат.
И баш од вас стручњаците на форумов само не е почитуван Инзаги, а од луѓе што разбираат фудбал е ценет и тоа како.
Еден Пеле има изјавено дека Инзаги е најдобрата 9-ка во историјата на фудбалот.
Инзаги има 68 голови во европските купови, преку 300 во Сериа А, и неможе некое детиште ко ти овде да ми кажуе дека Инзаги не бил ценет во Европа.
Ај иш од овде и не тролај више мајке ти, таман се отарасивме од Кире Интер сеа ти се пењаеш....
Serie A
Career Total 436 matches
193 goals
ова е од славењето на 300 гол во кариерата