Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Леонардо му понудил оставка на Берлускони
- „Ако претседателот така сака, јас ќе отстапам. Се што е потребно да направам така, е да ми каже само еден збор. Во клубот на разни функции сум веќе 13 години и не би ми било тешко да го раскинам договорот.“

( Берлускон дебел еден, проблемот е кај тебе мамето твое. Остај го Лео нека си ја врши работата добро му оди ) :tapp:

пс: Пазетесе Шинтеристи идеме !!!!! - Бари & Фиоре - 6 ( -3 ) мераци :pusk: .

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
пс: Пазетесе Шинтеристи идеме !!!!! - Бари & Фиоре - 6 ( -3 ) мераци :pusk: .
Не му понудил оставка туку рекол дека не му е проблем да го напушти кормилото ако така сака Берлу.
Рече "сите знаеме како стигнав јас овде, така да не би ми преставувало проблем да си заминам" - алудирајќи на тоа дека он речиси со сила беше пикнат туе, ја колку се сеќавам он не ни сакаше да седне на клупата :toe:

Иначе за ова цитираново Бари & Фиоре -7 (-4) :wink:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.690
Поени од реакции
48.908
Нема везе дека ќе го летнат, се додека донесе пласман во ЛШ догодина останува, опција е сам да си отиде доколку го остават и ова лето без играчи.
Не верувам дека некој жив ќе го истрпи ова он шо го трпи уште еднаш.

Ова есапов со бодовиве ви е многу....така симпатичен. :)
Ајде сеа идеме вака.. Сампдориа, Фирентина, Џенова, Рома, Палермо-ГОСТИ! (Парма и Бари и Каљари не ги спомнувам како и Наполи со кој еж ќе родиме дур се победи)... Уште сте оптимисти, онака реално кажете колку бодови очекувате од овие првиве утакмици? :):)

Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910
abe sto deka podnese otsapka ne u nego problemot u toj pretsedatelot na italija i na milan sto e bersculoni... toj gi prae site zbrki

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Што е крив Лео за вака што играат ја незнам со 15 милиони потрошени што сакаат да прави,и Липи да е тренер ништо нема да направи со овој состав добро е да завршиме второ место но со победа денеска и во Фиренца ќе бидеме на -3 што не држи сеуште во игра.ФОРЦА МИЛАН!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Што е крив Лео за вака што играат ја незнам со 15 милиони потрошени што сакаат да прави,и Липи да е тренер ништо нема да направи со овој состав добро е да завршиме второ место но со победа денеска и во Фиренца ќе бидеме на -3 што не држи сеуште во игра.ФОРЦА МИЛАН!
-4 :)
Не се надевам на титула оваа година..со овој тим доволно е 2 место да бидеме :)

P

PewDiePie

Гостин
Ма лупа Берлу и самиот тој знае дека нема шанси да најде ваков тренер за 1.5 мил од сезона,што можеш да му кажеш НЕ за кој било играч што ќе го побара и што ќе вади вакви резултати со ваков тим.Јас се кладам дека ако на лето му донесат барем 2-3 играчи асални,Лео ќе остане на нашата клупа подолго од Анчелоти.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Лео со овој тим направи премногу. Првите 10-тина кола во темава владееше узбуна. Милан беше околу 10-то место :toe:
- Овој прв тим ако не се повредува мислам дека ке му бевно многу блиски на Шинтер. Ама таа е фудбал си е фудбал. Ни се повредува фудбалер од прв тим а за него замена старец. Немаме соодветни замене.
- За прво место имаме 40% не ми се верува да го освоиме скудетото.

- Ич не му верувам на Берлу мислам дека и наредна сезона ке си бидеме со овој состав. За нередна сезона ни требаат барем двајца бекови и добар плејмејкер. А за шпиц ке биде кога Газдава ке одврзе над 40милиона.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Н
Ајде сеа идеме вака.. Сампдориа, Фирентина, Џенова, Рома, Палермо-ГОСТИ! (Парма и Бари и Каљари не ги спомнувам како и Наполи со кој еж ќе родиме дур се победи)... Уште сте оптимисти, онака реално кажете колку бодови очекувате од овие првиве утакмици? :):)
9 бода минимум. :)

Берло нејќам да го коментирам зашто ми е преку таквото.

Here are the probable formations:

Bari (4-4-2): Gillet, Belmonte, A. Masiello, Bonucci, S. Masiello, Alvarez, Gazza, Donati, Rivas Barreto, Meggiorini.

Replacements: Padelli, stars, Almiron, Koman, Sestu, Allegretti, Sforzini.
All.: Ventura​

Coach: Ventura

Disqualified: none

Unavailable: Paris, Donda, Kutuzov, frog, Pisano, Langella, Kamata

Milan (4-3-3): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera, Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Pato, Borriello, Ronaldinho.

Subs: Dida, Favalli, Oddo, Beckham, Jankulovski, Inzaghi, Huntelaar.
All.: Leonardo​

Coach: Leonardo

Unavailable: Onyewu, Zambrotta, Mancini, Antonini, Seedorf, Flamini, Kaladze

Бонера лев бек. :| Подобро да му даде шанса на Јанко. :toe:

Ајде, ајде уште ништо не е готово.

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
9 бода минимум. :)

Берло нејќам да го коментирам зашто ми е преку таквото.

Here are the probable formations:

Bari (4-4-2): Gillet, Belmonte, A. Masiello, Bonucci, S. Masiello, Alvarez, Gazza, Donati, Rivas Barreto, Meggiorini.

Replacements: Padelli, stars, Almiron, Koman, Sestu, Allegretti, Sforzini.
All.: Ventura​

Coach: Ventura

Unavailable: Paris, Donda, Kutuzov, frog, Pisano, Langella, Kamata

Milan (4-3-3): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera, Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Pato, Borriello, Ronaldinho.

Subs: Dida, Favalli, Oddo, Beckham, Jankulovski, Inzaghi, Huntelaar.
All.: Leonardo​

Coach: Leonardo

Unavailable: Onyewu, Zambrotta, Mancini, Antonini, Seedorf, Flamini, Kaladze

Бонера лев бек. :| Подобро да му даде шанса на Јанко. :toe:

Ајде, ајде уште ништо не е готово.
Чиста глупост е ова, колку да напишат нешто начкрабале, никаква смисла нема составот

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Епа тука ќе се решава скудетото,од овие утакмици...од првите 5,претешки се максимум 7-8 бода,пореално 5 :tv:

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
Епа тука ќе се решава скудетото,од овие утакмици...од првите 5,претешки се максимум 7-8 бода,пореално 5 :tv:
само од рома и фиорентина де не изгубиме (на гости)

да има кој да заебаваме :vozbud::vozbud::vozbud:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Тешко да игра лев бек покрај Јанко и Фавали, а летово Берло ќе го намава за 6 милиони па што сака нека е.

P

PewDiePie

Гостин
Берлу треба тука да превземе некои мерки... овој човек и да го бркаш не си оди
:uvo:
Види ако така гледаш јас не се сеќавам на играч на Милан кој самоволно изразил желба да го напушти клубов.
Као демек сме се заинтересирале за Клиши и повторно се спомнува Герет Бејл,по мене кој и да се земе од двајцава ќе биде одлично,ама пошто нема да се земе никој,безвредно е да се надеваме.Вечер треба да тепаме ако Сетубал,Сити и Селта не изгубат ќе ја чекам Милан за 1.670 ден. :helou: In Bonera we trust! :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom