Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
Фала ти Берлускони за сите радости и сите инвестиции освен во последниве неколку сезони,се надевам дека ќе ти дојде памет и ќе се соземеш да не лупаташ глупости и да не ја префрлаш вината на тие што не ја заслужуваат (а може и едно два бека еден полу шпиц и еден напаѓач да земеш во лето. :pos2:)ЈЕА РАЈТ. :wink:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Ф

Фил Ајви

Гостин
е тоа е кога Берло закаснил да го земе од Huracan, ни отиде јабана во неповрат :toe:

Овие Бари напаѓаат, одат на победа, ќе гледаме отворен фудбал.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Преку кур више од тие 15, 16, 17 годишни таленти.
Реално Милан има тиња скаути, освен Кака немаат направено добар погодок едно 20 години.
Само кога ке ми текне на Грими, Дорасо, Кардачо, Видуез.....

А ние додека си играме курот видете комшиите како паметно си играат, Раночиа е страшен играч.

Ф

Фил Ајви

Гостин
It will be referee Gabriele Gava who will direct Bari-Milan, evening game of the 25th matchday of Serie A on Sunday evening at 8.45pm at the San Nicola stadium of Bari. He will be assisted by Papi and Niccolai. The fourth official will be Giancola.

Portieri: Abbiati, Dida, Roma.

Difensori: Abate, Bonera, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Thiago Silva.

Centrocampisti: Ambrosini, Beckham, Gattuso, Pirlo.

Attaccanti: Adiyiah (maglia numero 40), Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho.

Indisponibili: Antonini, Flamini, Kaladze, Mancini, Onyewu, Seedorf, Zambrotta.

Dida

Oddo --- Nesta ---Silva --- Jankulovski

Gattuso --- Ambrosini
Pirlo

Pato ------ Ronaldinho
Borriello

А после да влезе и Adiyiah. :vozbud:

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Ја би прва да игра црнчето, очигледно тапа ни е нападов, мора нешто да се промени

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30

- Ај да видеме што перформанси има Црнчугава. :vozbud:

пс: ( А пишан ли е за ЛШ ? )

Ф

Фил Ајви

Гостин

- Ај да видеме што перформанси има Црнчугава. :vozbud:

пс: ( А пишан ли е за ЛШ ? )

Може да игра и без да е пишан, има под 21 година (20).

Да се надеваме дека ќе распука. :vozbud:

Гледате Манчестер?

Е тоа е тоа што збореше Сидорф!

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Гледам и се чудам како не ги напунивме со голови со таа саката одбрана што ја имаат.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Приметив дека слаба точка на Јунајтед им се топките што ги нафрлуваат од страна или што идат по земја во шеснаесетникот,одбраната незнае шо да праи и јадат голови.за разлика од нашиве кои слаба точка во одбраната им е игра со глава,сите нафрлени ги јадат.Нема лесно да се дадеме на Олд Трафорд иако они мислат така ќе биде,утре една победа против бари топ ќе ни дојде :smir:

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Гледам и се чудам како не ги напунивме со голови со таа саката одбрана што ја имаат.
: (.

Коментаров ич не ти е на место ама ај.

Гери Невил и Браун и Еванс се страшни дрва ( од кој само едниот од нив играше против Милан Еванс а и тој не е ништо посебно ) што и не ме чуди што изгубија вака Манчестер а очигледно се потсмеваа дека Милан се преморил на утакмицата а Манчестер на оваа со Евертон не мрдаа ( дал е умор дал е нешто друго кујзнае ) чим не ги игра ни Фердинанд ни Рафел може да претпоставиме што е.

Како и да е тоа што се деси помина треба да гледаме даље, колку толку да се дигне малку формата на Пато има две утакмици пред реваншот и да се покаже во полн сјај зошто бев крајно разочаран од него.

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
: (.

Како и да е тоа што се деси помина треба да гледаме даље, колку толку да се дигне малку формата на Пато има две утакмици пред реваншот и да се покаже во полн сјај зошто бев крајно разочаран од него.

4 утакмици

Бари - Милан
Фиорентина - Милан
Милан - Аталанта
Рома - Милан
Манчестер - Милан

многу гостувања на миланезите :vozbud::tv:

P

PewDiePie

Гостин
Циганин је ал нај......:icon_lol: да се надеваме дека ќе биде нешто од него и од тие 6-7 деца што ги земавме сезонава.
Тие Манчестер ептен камењарски изиграа ама како и да свртиш тие немаат ѕвер како Фавали што може да реши утакмица,мислам дека тоа ќе пресуди во нашево 1/8 финале.

Ф

Фил Ајви

Гостин
http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/stefan-radu-zelja-milana-15563.html

hmm... :raz:

Иднината на Красиќ ќе се одлучува пред светско.

http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.milannews.it%2F%3Faction%3Dread%26idnotizia%3D18367&sl=it&tl=en

Да заигра за нас ќе му биде исполнување на сонот, па Берло исполни го сонот како на Милош така и на нас. :tv:

Се надевам на место на плавите ќе бидат Пато, Рони, Бориело, Пирло и Амброзини...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom