Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Aбе и време е утре Роналдињо да изигра на ниво една ваква битна утакмица јака освен со Јувентус со другиве појаки тапа беше искрено посебно со Интер,очекувам да летаат асистенции и по некој гол и некое пеналче да пецне :P

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.653
Поени од реакции
48.696
^ тоа баш се мислев прееска баш, за Вејнот и Амброзини, мислам дека Амборзини не е соодветен на него, Амброзини е добар за покурпулентни играчи, као Кака и слични на него кои форисраат физички дуели и рбање.
Вејнот е пребрз за него некако, да би го имале Гатузо во формата од пред година-две нема да има дилема кој треба да го чува, вака нема чаре-Амброзини или Фламини е изборот и јасно е дека Амброзини ќе мора да се надмине утре пошто грдлево е језиво.

Мене пак ќе кажам, највеќе ме плашат бочните позиции каде што Манчестер е многу ама многу појак и по спремен, Парк, Евра, Нани се каде каде > Антонини и Абате и (Замброта и Фавали), што значи дека и они мора да пружат животна утакмица, Парк ако памтите кога беше во ПСВ што му правеше на Малдини све ќе ви стане јасно, тоа беше брутално за гледање, гнаса џапанизерска, посебно се пали на Милан :)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
^и Руни е исто така цврст играч,на терен е ко некое животно-Кака сигурно не е поцрвст од него,за него одговара Гатузо..да, али и капитенот не се разликува многу од Вејн.Ќе видиме утре што ќе биде,иако знам дека ќе дува ветер од лево и од десно се додека не се дојде до Неста ! :smir:

sivco

Ac.Milan FoReVeR !!!
Член од
19 декември 2009
Мислења
32
Поени од реакции
3
Aбе и време е утре Роналдињо да изигра на ниво една ваква битна утакмица јака освен со Јувентус со другиве појаки тапа беше искрено посебно со Интер,очекувам да летаат асистенции и по некој гол и некое пеналче да пецне :P
mislam deka roni koga e pod pritisok loso igra ama eve odma utakmica utre da me demantira se nadevam deka ke tepame barem so 2-0 da bideme smireni za revansot ...pozz do site ..... FORCA MILAN !!!!!:drk::drk::drk::drk:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Лелелелелел,утре ќе биде празник за очи...И нормално,се надевам дека ќе ги шинеме како што ги шинавме пред 2-3 години..
:vozbud:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Утре очекувам или 1-0 или 0-0....некако околностите ми кажуваат такво нешто,очекувам роналдињо и пато да бидат опасноста према голот на манчестер,само треба да се пазите како што кажа пејо од крилните позиции..нани дури сега влезе во врвна форма,парк стандарт секогаш игра,валенсиа(ако игра) е пребрз за фавали(ако игра)..руни не би требало да претсавува било каква опасност за вашиот гол бидејќи за вакви натпревари тој повеќе помага кон средината..само тимската игра е најсилната страна на манчестер...спортски поздрав

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.903
Поени од реакции
23.297

Со Реал не изигра на ниво она ептен но солиден беше и ги тепавме, Јубе ги исплеска сам, значи од јаките утакмице сезонава само со Интер беше тапа, а ја кој видов последен пут Манчестер го немаше Мајкон у тим :icon_lol:

Вејнот освен последново дерби со Арсенал со јакиве тимови не изиграл добро никад у живот, или некој битен меч у ЛШ да реши самиот, дечкото не се снаоѓа добро со притисок, . Сеа да му ебем мајката да сме толкави баксузи да се здиви со нас,за Нани незнам шо ви е проблемот бе, когај стана Нани од предмет за подсмев у играчиште бе ?

Единствениот од кој ми беше ептен страв од тимон на Манчо нема да игра така да, утре фино лепо ќе си пишем кец, ќе си земем пуканки и пивце, и на работа лаганица ќе си глеам како ги тресемо ко мечка црница

пс. Мр Позитив, шо викаат картите бе ???

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
FORZA-MILAN

Ajde utre da gi zgazime Mancester za da imame pomiren revans kaj niv,mislam deka site se vo igra za utre nemame ni povreden ni suspendiran igrac sto e mnogu dobro,kaj niv gi nema Vidic sto e epten dobro a nema da igraat i Gigs i Anderson.Sepak ke treba da odigrame dobra utakmica zasto znaeme deka Mancester e podgotven fizicki da igra 2 utakmici po red a i da bideme realni imame dosta postari igraci od niv.
Mnogu e bitno da se dadat barem 2 gola ili da e e 2:0 toa e dobar rezultat mnogu e los 2:1 najlos rezultat za gosti.
Mislam deka utre Ronaldini treba da bide glavnata alka vo igrata a i mnogu treba da bideme dobri vo sredina na terenot kade sto se Pirlo i Ambrozini.
Drzam sreka za povolen rezultat i mislam deka ke bide fenomenalna utakmica sto se vika finale pred finale.
Na internet gledam deka paga koeficient za Mancester i stvarno neznam sto e rabotata se znae deka oni ke odat na nereseno so toa sto ako moze da dadt gol,a zasto paga ne mi e jasno.Jas sepak ke ja igram 1 navijacki i daj boze da izleze.
Milanezi utre imame utakmica kakva sto posakuvame da gledame i dvata tima se mnogu dobri i mislam deka ke prikazat mnogu dobar fudba.
Daj boze da igra od pocetok Huntelar mislam deka ke dade gol protiv Mancester.FORZA-MILAN FORZA PATO FORZA HUNTELAR 2:0 ZA NASITE OD MILANO...:tv::tv:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Мал ден за човештвото, голем за нас. Вечер ќе е ебање.
Конечен резултат 3-1.
:back:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.765
Поени од реакции
11.272
Парк ако памтите кога беше во ПСВ што му правеше на Малдини све ќе ви стане јасно, тоа беше брутално за гледање, гнаса џапанизерска, посебно се пали на Милан :)
:pos: џабе, пак ќе тепате ви еем депандансот...средина појака од флеч и керик, напад појак од еванс и неопоравениот рио, руни сам во напад против неста и силва, а нани може да го јаде од амброзини еднаш и да не стане, па да ве колнам после, кој ќе изводи финти во премиер :icon_lol: па ај со среќа на сите и без нервози, полека.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom