Само Де Вито има пролазна кај мене, Ди Џенаро време е да напушти пошто поима нема, Верди ми се виде слаб, се трудеше да се докаже и играше за него само, како и да е 17 години има и не е за отпишување.
Фламини после 825982390582 вакви удари изблокирани, конечно даде гол и браво за него, ако се иземе тој гол даде многу просечна утакмица, која против нормален тим е подпросечна, човекон е тромав секој старт му е фаул, секоја топка која е над два метра дистанца му е промашена.Нека се продаде и он додека држи цена некоја, Жално е што релативно млад играч не може да се пробие во конкуренција на стари играчи кои се на негова позиција, ама моментално е чак и под Гатузо, а за Амброзини да не зборам.
Како и да е, овој Де Вито се надевам дека ќе го видиме уште некој пат сезонава, а и за очекување е оти да се купи лев бек нема некои шанси.
Од нас ќе го јадат 100%, ама нешто не сум убеден дека вие можете да ги поминете, незнам може само така ја осеќам, ама до сеа не сум се излажал.Е тек сега интер ќе го јаде....Бидете сигурни во тоа...А и во Лондон ќе го изеде дебело
Челзи е со години меѓу најдобрите во ЛШ,а интер четвртфинале не знаат што е...Ќе го јадат дебело верувај ми...Од нас ќе го јадат 100%, ама нешто не сум убеден дека вие можете да ги поминете, незнам може само така ја осеќам, ама до сеа не сум се излажал.
Од нас дупло од јуве ќе го јадат.
Воопшто не оспорувам дека Челзи во последниве години е меѓу најдобрите, ако не и у Топ 3 тима, едноставно, мислам дека оваа година ќе земете премиер, а ќе изгубите од Интер, немам некое објаснување зашто, али осеќам дека нема да ги поминете. Лично не сум од оние кои навиваат за Италијански екипи, напротив сакам сите да испаднат освен Милан, како и да е, има време ќе биде интресно, и на Челзи и на Интер нека им се вратат сите и нека победи подобриот. Едно нешто во кое сум сигурен е тоа дека ние влеговме у форма перфектна во која ни Барса неможе да не доби, до кога ќе трае незнам, али се надевам до моментот кога ќе го поминеме Интер на табела, после и малце среќа ќе бараме.Челзи е со години меѓу најдобрите во ЛШ,а интер четвртфинале не знаат што е...Ќе го јадат дебело верувај ми...