Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Во недела јас би сакал да изелземе исто како што игравме против Џенова.

Дида
Абате Неста Т.Силва Антонини
Гатузо Пирло Амброзини
Бекам Бориело/Хунтелар Рони

:milan:
Аиии недај боже со гатузо и абате да играме :nesvest:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Значи Лео ќе го извади истиот состав како што игравме против Џенова ве уверувам ,секако освен ако Пато не игра а тоа тешко ќе биде така да тој е тој состав и за Замброта не се знае.

Ф

Фил Ајви

Гостин
ќе биде не се секирај, само Амбро и Рони да го прикажат својот максимум.

штета за Пато

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.520
Поени од реакции
5.514
Вака би требало да изгледаат формациите за 2та тима, колку само подобри играчи имамо од оние на Јуве... и да не ги тепамо? :S

Амброзини, Гатузо, Поулсен... ќе има голема борба.

Едино што ме плаши се Антонини и Абате... дефанзива се многу лоши, ама затоа Амброзини и Гатузо ги имамо на терен... едвај чекам :)

P

PewDiePie

Гостин
Антонини и Абате ќе си ја завршат работата имам поверење во нив.Само на местоно на Пирло подобро Амброзини да го ставеле тој како втор напаѓач ке се убацува :vozbud:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.272
Поени од реакции
8.407
Едино што ме плаши се Антонини и Абате... дефанзива се многу лоши, ама затоа Амброзини и Гатузо ги имамо на терен... едвај чекам :)
Па според мене Јуве и неигра некоја опасна игра по страните...не користи крила а и бековите што ги има не се некои што можат ептен да ни наштетат(т.е за нас е доволно еден пробив а како што сме баксузи ќе го има и ќе примиме гол), но сепак јас мислам дека доколку ја имаме онаа подвижност во средината како сп Џенова како со Реал како со Рома во второто полувреме реми е минимум што ќе извлечеме!

Оваа утакмица ќе се решава на средината се надева дека ќе бидеме расположени во средината и дефанзивно и офанзивно! Доколку функционираат Амброзини и Гатузо и го задржат Диего не би требало да примиме гол!

Според таа формација чим неигра тој Де Чеље ми олесна ако се сеќавате лани баш против нас му тргна ама тогаш играше десен бек (рофл)

ПС Абе луе не ви беше малце тешко да препознаете на натпреварот со Џенова кога бевме во напад кој е на таа десна страна? Ептен слични се Абате и Бекс само што кога ја прфаќаа топката и кога центирраа се разликуваа како слон и глушец :)

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Среќен Роденден Гатузо, денеска го слави 35 роденден ~ :happy:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Среќен Роденден Гатузо, денеска го слави 35 роденден ~ :happy:
Само да не добие црвен денес..а ако го чува диего ништо чудно нема да биде освен ако не го издига од прва па само со жолт да помине :pos2:
За Антонини сигурен су, дека дпбро ќе си ја заврши работата ама абате :С не знам за што да кажам за него очигледно е дека не го бива за бек не знам што го форсира лео толку :toe:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.903
Поени од реакции
23.297
Ќе ги изеде јуве така родендески :vozbud:
Ми се свиѓаат формациите. Пред се на Јуве, реков Ферара може да испадне паметен, и да опне крила Џовинко и уште еден и да ни ебат мамата по стране на контри кога Антонини и Абате ќе се забраат напред:tv:

Али добро е. Ако излезат со оваја формација што би рекле Босанците "рекла је раја, биќе белаја" :pos2:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Јас најмногу се плашам од Салихамиџич :pos::pos::pos:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ќе ги изеде јуве така родендески :vozbud:
Ми се свиѓаат формациите. Пред се на Јуве, реков Ферара може да испадне паметен, и да опне крила Џовинко и уште еден и да ни ебат мамата по стране на контри кога Антонини и Абате ќе се забраат напред:tv:

Али добро е. Ако излезат со оваја формација што би рекле Босанците "рекла је раја, биќе белаја" :pos2:
Џовинко им се сјебал :salut:

Ф

Фил Ајви

Гостин
http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=15843&sl=it&tl=en

Ова ме радува. Самоуверен е до максимум. Со оглед на тоа каква сезона имаше во Барселона, ова навистина покажува колку му е драг тимот, пријатна околина и што е најважно се засега за тимот и ќе даде се од себе.

Инаку Хунтелар нема да влезе доколку не водиме 2/3-0 до 60/70 минута, тоа на сите ни е јасно.

А да среќен нека му е на Рињо, само да не се изнервира утре. :kesa:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482

Kaj фаќа бе овој?! :pos:

Шала на страна, good game утре, очекувам црвен од Амброзини или Гатузо :wink:

Статус