море оној Сако од ПСЖ како би ни завршил работа леле човекот има 18-19 години игра за прв тим на ПСЖ и минатово коло со Лион ги искина еј една топка не помина покрај него алал да му е ние многу се надеваме на Силва ама уште го немаме видено во акција незнам да незбориме пред рака да не се случи догодина пак да игра Фавали цела сезона а за Агер можам да потврдам дека е ептен добар дефанзивец а исто и за Сако!
За Сако ќе биде тешко. Ако се знае дека тој во одбраната му е алфа и омега, многу е млад, неколку пати изјавуваа дека и следната сезона ќе остане кај нив....во него го гледаат новиот Турам. Можеби за некоја сезона, ама тогаш цената ќе му рипне дупло и за него ќе биде загреана цела Европа.
А и десната страна ќе ни биде појака ако игра Фламини како десен бек, а пред него Гатузо.... ај пројди да те видим
Да, бе, замисли ја одбраната следната сезона:
Манданда*
Фламини-Силва-Агер-Замброта
Само не знам што ќе биде со Матиони во ваква формација.:nesum:
А лев бек би сакал да го земиме Максвел.
*Абиати
И еве еден коментар од goal.com...што ја објаснува големината на Анчелоти!
Seems good news. Not winning was never Ancelotti fault. He doesnt spend 50 millions per year like Ferguson, 100 like Guardiola, 50 like Benitez or 80 like Mourinho. If he had the money other managers have, he would certainly bring some trophies. Nevertheless, this period of noninvestments at Milan will end soon, with some bright new names comming at our team. Coash should stay for a long time!
:pehar::pehar::pehar:
И за крај неколку сликциња...
Снежана и седумте титули