Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Ако оваа изјавава дека агентот на Маркети утре ќе биде во Милано за да разговара за можен трансфер,е точна,тоа ќе биде и појше од одлично!Иако не ми е јасно како би бил тој замена за Абиати,кога мора да се чека преоден рок.Кога се појавија првите информации за ова,пишуваше дека ако има трансфер,Маркети веднаш би дошол во Милан.
А како тоа не знам....

колку што знам после летниот трансфер период... секое првенство дозволува по еден џокер трансфер но само од својата лига, тоа значи дека еден тим од Италија би можел да земе играч само од Италија... така мислам дека е, нека ме корегира некој ако грешам

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.273
Поени од реакции
8.407
колку што знам после летниот трансфер период... секое првенство дозволува по еден џокер трансфер но само од својата лига, тоа значи дека еден тим од Италија би можел да земе играч само од Италија... така мислам дека е, нека ме корегира некој ако грешам
од кај па ова сега :) незнам некако не ми е ова веродостојно :)

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
луѓе навистина на Телма нема да има пренос на натпреварот со Наполи
прееска гледав на најавата за колото што следува во недела вечерна утакмица нема :tapp:

значи ова се дешава скоро прв пат сезонава, значи ќе мора по нетов да се снаоѓаме

Ф

Фил Ајви

Гостин
прееска гледав на најавата за колото што следува во недела вечерна утакмица нема :tapp:

значи ова се дешава скоро прв пат сезонава, значи ќе мора по нетов да се снаоѓаме
Да и на ОБН нема да има, а нетов и не ми е баш нај нај, изгледа дека оваа ќе ја испуштам :(

Член од
18 јануари 2009
Мислења
291
Поени од реакции
11
колку што памтам наполи -јуве беше во телма па сега мислам може и милан да го дават

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41

Избори има друже, затоа нема фудбал, ќе има вклучување во живо од штабови, интервјуа анализи, славење, пукање и остале глупости.

Би требало да ја даваат на ОБН они немаат избори:pos2: (ја нема ни на ОБН, штета иако незнам зошто е причината)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.905
Поени од реакции
23.308
Доколку некој првотимец се повреди, фифа дозволува да се земе играч на негово место и во текот на сезоната, али само како позајмен, значи мие сега можемо да го позајмимо и на крај сезона да го откупимо.

А Абиати е првотимец на 90 % од натпреварите годинава така да Милан останува без него до крај на сезона и го исполнува условот

Член од
5 февруари 2009
Мислења
38
Поени од реакции
2
na telma nema da ja ima sigorno od sigorni izvori a za na obn neznam a nema da ja ima na telma posto ima izbori vo nedela i ke ima za izborive

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Alessandro Nesta

• Shirt:13
  • Position:Defender
  • Birthdate:3/19/1976
  • Birthplace:Roma , Italy
  • Height:187 cm
  • Weight:79 kg
па нека му е среќен роденденот и да се врати побрзо во топ форма :smir:

на гоал пишува нешто за трампа на Трезеге и Сидорф за наредна сезона
јас мислам дека ни едниот ни другиот не треба да бидат наредната сезона во Милан

Член од
8 јануари 2009
Мислења
929
Поени од реакции
21
Милан е у форма! Напред само!:kesa:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Среќен 33ти роденден Неста :vozbud::vozbud::vozbud::back:

Инаку пред неколку дена проверив и на страната на Телма пишуваше во 15 часот Милан-Наполи, а сега проверувам не пишува ништо за програмата во недела, се е избришано :toe:

A Пато се надева дека Барселона ќе ја освои Лигата на Шампионите:)
Никој не ги сака англичаниве :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom