Феномен
Џомба
- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 4.837
- Поени од реакции
- 111
Ти се драпаш со нас?нема шанса..таман е нападот само бориело да се опорави и топ ќе биде го имаме пато,инзаги и шева.
Пеле во кариерата немаше играно во познат европски тим, па шо?Каков Хунтелар бе што зборите тој да бил добар немало да го купат на 26 години тој да беше добар одамна ќе играше во јак клуб само што реал се глупи и се заебаа тоа е друго! А нешто на гол пишуваше дека Анчелоти е под надзор поради нерешениот резултат со реџина знаете што може малце да одмори Анчелоти нема да биде лошо знам дека за некое време чичко гној и брат му ќе го вратат само стварно сега ни требаат титули и сериозност!
Пирло и не играше толку лошо, само шо Јанчето си го зајаде...Пирло изигра катастрофа за Италија се надевам дека во недела нема да му се повтори ова од денеска, Замброта изигра солидно, Роналдињо мајстор цело време им кршеше кичми Италијанциве ама они педерчиња цело време остро стартуваа врз него особено оној Перота му ебам главучот, Пато на крај влезе ништо не изигра и Тиаго Силва влезе на крај ама имаше добра интервенција, му ја зема топката од нога на Тони...
Задоволен сум кој како изигра, само Пирло ме разочара... не го бива више за Италија него уште од ЕП играше слабо а и сеа продолжува.
пс. Утре може ќе го гледаме Гуркуф за Франција
Може да се каже дека е добра вест!!Леонардо да го замени на Анчелоти на крајот од сезонава - тука
З'ш да не, Леонардо е единствениот што вреди од управата од Милан.
Ќе рачите неискусен е, ама видете го Гвардиола што направи со Барселона сезонава...
MILAN THE MOST LOVED ITALIAN TEAM IN EUROPE
2/11/2009
MILAN - Milan are the most famous team in Europe with 21 million fans. This result emerges from the second edition of the study "Football Top 20" realised by SPORT+MARKT and based on research done in 16 European countries on more than 9.600 football fans between 15 and 69 years of age.
:cry::cry::cry:Инаку Галијани изјавил дека преговорите за останувањето на Бекам во Милан не одат по очекуваниот терк и тешко дека ќе се постигне договор со Галакси.:nesum: