Да, од Барези беше таа.6ката е повлечена така?
Толку и ни се можностите со овој состав незнам што очекува некој друг !http://www.goal.com/en-us/news/86/italy/2009/08/18/1447134/ac-milan-season-2009-10-preview
Еве што да очекуваме од овој Милан сезонава,реално гледано НИШТО
Не зезај. Реално Милан не може да се мери во состав како оној на Интер или останати, али еби ја реалноста.http://www.goal.com/en-us/news/86/italy/2009/08/18/1447134/ac-milan-season-2009-10-preview
Еве што да очекуваме од овој Милан сезонава,реално гледано НИШТО
?????Кај видовте автогол? Автогол не е ако се пожртвуваш за топката и малце да се лизне од тебе и да влезе во гол.
А и пеналот си беше одличен. Дечкото е одличен изведувач на пенали и често постигнува голови, за Милан во сите пријателски има 4 гола, од кои два од пенал....и овој автогол...ако се рачуна како таков-официјално е гол на Диего.
Со Силва направивме одличен потег, очекувам од него оваа сезона да се пробие како еден од најдобрите дефанзивци во Серија А и да биде стандарден во Бразилската репрезентација.
За играта ќе кажам едно големо браво, сосема заслужена титула :pehar::pehar:
Посебно ќе го пофалам Абате, а и Пато, Рони, Силва и Сторари.
Во пеналите бевме доста сигурни, и одличен пенал фати Сторари, браво за него, екста голман е...ништо чудно да му го земе местото на Абиати
И за крај ако може да ми кажете како изиграа другите освен горе споменатите(не ја гледав цела) и кој играч на Јувентус беше испратен на костозглобно во Охрид од Роналдињо :pos2::pos2:
Зошто тоа да не биде случај и со Сторари, ништо не се знае. Доколку во двата месеца Сторари брани одлично, ништо чудно и да му го земе местото на Абиати. Инаку не ме сфаќајте погрешно, Абиати е ѕвер, одлично ја изигра минатата сезона. :helou:во никоја полза не сметајте го тоа ,Абиати е одличен голман во кој мината сезона со голем труд успее да се избори во 1 тим,и не примавме гол заради него,Од кога се врати од позајмицата беше 3 голман,Но на подготовките се покажа и успее да дојде до целта што ја посакуваше,Но додека ја врати старата форма му се отвара вратата на Сторари за 1 чувар на мрежата во МИлан,но јас мислам дека Дида треба да си брани,Лани последните 10 кола влезе во ритам и покажа добри партии и потсети на старите времина,Така да јас сум за Дида,Со Сторари ке пробаме во Купот на Италија
Можеби протв Сиена Абате ке игра лев бек.. сакам да видам како ке ја изигра таа позиција...:helou:?????
Инаку, воопшто не ни е лош тимот:
Само пред Рома ќе биде Абиати, а ништо чудно и Сторари. А и не ми е за верување дека Антонини ќе игра пред Јанкуловски....пак ќе ни ебава мамата Македончето
Зошто тоа да не биде случај и со Сторари, ништо не се знае. Доколку во двата месеца Сторари брани одлично, ништо чудно и да му го земе местото на Абиати. Инаку не ме сфаќајте погрешно, Абиати е ѕвер, одлично ја изигра минатата сезона. :helou: