^Не знам баш, освен неколку потези за публика од тие неговите, во голем дел потсеќаше во играта од таа од лани. Топки нафрлање без усул, малце и спор ми се виде во неколку ситуации. Како и да е јасно е дека е поопуштен и дека се осеќа подобро од лани, делува така лидерски некако. Мада рака на срце искрши пар пршлени денес и он. Ги утепа во еден друел троица.
Тиаго Силва се повеќе мислам дека не е тоа што мислевме дека е. Направи пар кикса и во неколку ситуации закасни со интервенциите и тоа неколку утакмици вакви од него го имам приметено ова. ама среќа тука беше Неста кој беше ненормално добар денес.
Амброзини и Фламини беа најдобри денес. Амборзини сериозно има сфатено дека е капитен и достојно се носи алал да му е. Бориело не се истакна нарочито многу ама затоа Ди Џинеаро добро си ја искористи минутажата, Даде гол(негов гол беше Силва не ја ни пипна) и беше бајаги активен. Абате даде еден моќен шпринт(маму му ебам колку е брз) колку за минутажта солидно и од него.
Пипо не го коментирам.
Исповлегоа дечиштана им изгубив евиденција кој е кој веќе, стримон ми беше матен башка. Ипак Бекам беше звездата денес. Какви топки даде и како одигра на цело тоа свиркање што го истрпи алал вера, мислам дека ќе заебеме невидено ако не го вратиме.
Од резултатов не сум разочаран, дури и мило ми е. Сакам да попушат на уште некоја ваква утакмица за да се упали алармот за засилувања. Ако тепаат знаете како иде логиката на газдите
Исто така на првиот Италијански стрим што беше коменаторите кажаа дека Пирло си оди и затоа не ни игра. Сеа колку ова има логика не знам(оти и Пато не играше) ама е за верување малце.