Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 октомври 2008
Мислења
168
Поени од реакции
1
дали вечер има директен пренос некаде со порсмут или не овие румуните која утакмуца ја давад ??

Член од
29 август 2007
Мислења
132
Поени од реакции
0
Преговори со Галас :nenene: ич не ми се допаѓа тој играч.Ја заебал атмосверата во Арсенал па шо ке ни е нас подобро да го земат Годин

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Епа се лажеш...
Гуркуф добиваше шанса во сериа А само од клупата и многу ретко обично кога Кака не играше (па сеа ти види колку натпревари не играл Кака)..
Памтим Сидорф не играше Броки го ставаше а Гуркуф на клупа...
Тоа со автоголот што го даде он најмалце беше крив, топката несреќно се одби до него.
Добиваше шанса само во купот на италија...
Ако го сметаш ти тоа за добра минутажа тогаш се лажеш
Абе јас не викам дека добил кузнае каква шанса,али ако тој беше спремен да го носи дресот на ГОЛЕМИОТ Милан ке беше спремен на се.Во Милан нема никој време да чека од него некој маестрален потег.Тоа треба да го прави на секои 10 мин во секоја утакмица.Кога ке биде спремен да прави такво нешто тогаш ке може да игра а не лани кога ке му дадеа топка ми се вртеше ко балерина и ми скокаше ко пицајзла!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ф

Фил Ајви

Гостин
галас прави проблеми ако читавте го имаа уловено со цигар во рака,затоа подобро тиаго силва или алекс силва за мене.
Па и не е некаков проблем со оглед на тоа што Анчелоти ги пушта сите играчи да бидат надвор до колку сакаат и да прават што сакаат.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.664
Поени од реакции
48.751
Че ти приложиме линкче да можиш да проседиш после... :)

и дај ако може најдете го тој од таа една “адхте.нет’’на тоа иам глеано џам е ,и пичи ко на плазма да си :)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.522
Поени од реакции
5.515
хаха што нема да рекламираат на официјалната (http://www.acmilan.com/) цртан ЛОЛ
и дај ако може најдете го тој од таа една “адхте.нет’’на тоа иам глеано џам е ,и пичи ко на плазма да си :)
Ауу баш од тоа имам линк... ама не ти давам на тебе :)

едит:
Еве моментално како изгледа табелата во купот на УЕФА

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom