Опа па ова не е лошо, едниот позајмен едниот да го купимеФабијано и Хунтелар во Милан?
Опа па ова не е лошо, едниот позајмен едниот да го купиме
Ама еден ќе седи на клупа, или нашиве се спремаат да го дадат патката у Челзи
Челзи дава 60 мил евра за Пато, да се паметни нашиве за тие пари би ги зеле Роси и Џеко , и остануваат уште 100 мил евра од Кака и Гуркуф за тие пари да се земат Сисоко, Касано и Сантакраче и имамо тим невиден плус кеш за у покривање на трошоците од лани од околу 50 мил евра
Али ај кажи му го ова на Галијани[/quote
Брат извини вака ама ти мора да си луд штом сакаш пао да се продаде...а и тоа нема да се деси така да ништо
Опа па ова не е лошо, едниот позајмен едниот да го купиме
Ама еден ќе седи на клупа, или нашиве се спремаат да го дадат патката у Челзи
Челзи дава 60 мил евра за Пато, да се паметни нашиве за тие пари би ги зеле Роси и Џеко , и остануваат уште 100 мил евра од Кака и Гуркуф за тие пари да се земат Сисоко, Касано и Сантакраче и имамо тим невиден плус кеш за у покривање на трошоците од лани од околу 50 мил евра
Али ај кажи му го ова на Галијани
Хунтелар да дојде би бил задоволен .,не мора Миранда ного ке терат за него 25 милиони ооо,а подобро би било Кјаер или Мексес за 15 милиони и по искусни се за во Сериа А,Миранда има само играно во Бразил што е голема разлика,Јас би сакал Мексес ,и така тој е (месар) знае да ти ојде лошо што јас ного аресам такви играчи во таков тип ,еден ваков испуштивме Сендерос,кај нив топката мине а играчот неБрате да си го пецнеме ние хунтелар и миранда кој потврди дека ја разгледува понудата на АЦМ( а веројатно ке ја приифати дека тука е и Т.Силва) ние на коњ сме само кулирајте и не се откажувајте од МИЛАН по никоја цена
дали тоа значи дека трансферот на Сисоко е целосно пропаднет или има шанси да се донесе?Брате кјаер и мексес изјавиа дека не си одат од палермо односно рома така да миранда или андре сантош се добри алтернативи а со хунтелар ке бидам задоволен
Кога ке го видим видим тој би бил, кога би се купиле тие играчи би го продал без размислување, 60 мил се многу пари, искрено Пато не вреди толку пари и јас би го продал одмајас Пато не би го дал ни за 100 Милиони,попрво би го дал Пирло ако е проблемот за покривање на трошоците,кој оваа сезона беше тапа,а за Џеко е готово-останува во Волзбург,А за Роси нема ни понуда тоа беа само некои шпекулации
брат како можеш така да кажеш-Пато не вреди 60?да не вреди Челзи нема да дава толку!!!-не се глупи знаат дека Пато е новата ѕвезда на модерниот фудбал,догодина ќе биде меѓу првите!никако не треба да помислиме на негова продажба тоа ке биде уште потешко од Кака,дури нема ни 20 години!! околу него треба да градиме тим!ни Касано ни Роси ни Џеко не вредат колку Пато!Кога ке го видим видим тој би бил, кога би се купиле тие играчи би го продал без размислување, 60 мил се многу пари, искрено Пато не вреди толку пари и јас би го продал одма
Абиати - Замброта, Силва, Сантакроче, Сисоко- Пирло, Гатузо, Роналдињо, Касано- Роси- Џеко
За ваков тим не би размислувал ни 2 секунди