Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
MILAN: Abbiati; Zambrotta, Bonera, Maldini, Favalli; Pirlo, Flamini, Jankulovski; Beckham, Seedorf, Inzaghi.

официјална формација
само не ми е јасен распоредов некако
Јанкул во средина а Бекам полу шпиц :toe:

вака некако
ама ич не ми е јасно

..................Abbiati;.................
Zambrotta, Bonera, Maldini, Favalli;
..... Pirlo, Flamini, Jankulovski;......
.......... Beckham, Seedorf,
.................Inzaghi............

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Прво, што му обрнувате внимание на некој кој не се разбира од фудбал?Stop It.Само правите оф топици.
Второ, очекувам солидна игра денес.Секако ќе се обележи отсуството на Кака, без него сите знаеме како играме.
Бекам оваа утакмица па и до крајов на месецов, треба да го искористиме максимално доколку навистина си заминува од Милан.
Очекувам од Пато денес да биде добро растрчан и да постигне некој гол, два.
Но, секогаш со ваквите тимови е многу неизвесно за нас.Секогаш сме потпаднувале баш со послабите.Ќе ни требаат бодови како и да е, за барем да бидеме во чекор со другите.Вчера никој од фаворитите не киксна, денес сите очекуваат ние да кикснеме.Се надевам Анчелоти ќе донесе некоја паметна одлука, а тоа да е, да не го става Каладзе во прв тим(иако изгледа сепак ќе го стави).
Абиати да се надеваме дека ќе биде во супер форма како и минатото коло.Така ако другиве забушаваат од одбрана, ќе можеме на него да се вадиме.
Други очекувања,освен добра игра, борба, и секако победа, немам.
Преголеми/прениски, тоа е.

Со среќа нека ни е:smir:.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
MILAN: Abbiati; Zambrotta, Bonera, Maldini, Favalli; Pirlo, Flamini, Jankulovski; Beckham, Seedorf, Inzaghi.

официјална формација

вака некако
ама ич не ми е јасно

Сигурно ќе играме 4-4-1-1

Бекам-Пирло-Фламини-Јанкуловски
----------Сидорф------------------
---------------Инзаги--------------

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Зашто Пато не е повикан?:S
Инзаги ако го ставиме шпиц може да постигне гол, но повеќето ќе бидат во офсајди:S.

Член од
18 јануари 2009
Мислења
291
Поени од реакции
11
што сега ни резерва не се роналдињо и пато а ????

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
што сега ни резерва не се роналдињо и пато а ????
Кај ја виде клупата човеку? Секако дека се резерви. Им треба одмор посебно на Пато. Иначе за формацијата очекувам Јанкуловски да иде понапред а исто и доста е веројатно да игра како лево крило и Бекам како десно иако Милан не играл со таа формација од времето на Капело.

Член од
18 јануари 2009
Мислења
291
Поени од реакции
11
Кај ја виде клупата човеку? Секако дека се резерви. Им треба одмор посебно на Пато. Иначе за формацијата очекувам Јанкуловски да иде понапред а исто и доста е веројатно да игра како лево крило и Бекам како десно иако Милан не играл со таа формација од времето на Капело.
другар ни роналдињо па ни пато не го поминал така наречен утрински тест и нема да бидат во комбинациа за овој меч така што :kesa::kesa::kesa: ке го јадаме као ќебап

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Ипак Анчелоти нема топки да стави двајца напаѓачи....:pos:
Е јако ќе биде значи... Од кога немаме играно со ваква формација??
И замислете да даат едно 3 гола...Ќе му се здоарни и редовно вака ќе си игра.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
другар ни роналдињо па ни пато не го поминал така наречен утрински тест и нема да бидат во комбинациа за овој меч така што :kesa::kesa::kesa: ке го јадаме као ќебап
Епа кој е крив за тоа? Анчелоти? Тоа што го напиша ти звучеше како кривец да е тренерот. Па секако дека се заморни луѓето не се машини.

Член од
18 јануари 2009
Мислења
291
Поени од реакции
11
Milan-Cagliari domenica ore 15.00
Milan (4-4-1-1): Abbiati; Zambrotta, Bonera, Maldini, Favalli; Beckham, Pirlo, Flamini, Jankulovski; Seedorf; Inzaghi. A disposizione: Dida, Antonini, Kaladze, Senderos, Ambrosini, Emerson, Viudez. All: Ancelotti
Indisponibili: Nesta, Gattuso, Borriello, Kakà, Kalac, Mattioni, Ronaldinho, Shevchenko
Cagliari (4-3-1-2): Marchetti; Matheu, Lopez, Bianco, Pisano; Fini, Conti, Biondini; Cossu; Acquafresca, Jeda. A disposizione: Lupatelli, Astori, Canini, Parola, Mancosu, Lazzari, Matri. All.: Allegri
Indisponibili: Ragatzu

не другар не мислав дека анчелоти е грив само кажав дека лошо за нас ни не ги бројувам овие 3 бода во нашото конто

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561

официјална формација

вака некако
ама ич не ми е јасно

Не ми прави многу мерак формацијава исто како да играме без лев бек, ама добро е што Пипо ќе игра со Пирло и Бекам во тимот па да научи Пато што е класа напаѓач :))))
Фламини ќе го смени местото со Пирло само, има шанса да го видиме Виудс а Амбросини не игра дека му фали жолт картон па после ќе го немаме со за наредната утакмица а знаеме дека он неможе да помине без тоа па Анчелоти сака да го сочува за гостувањето кај Самдорија :)

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Сидорф катастрофално играт, за надвор е. Ама немаме некоја замена освен Виудез.

А Пирло ѕвер, какви потези...:vozbud:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Оваа утакмица Сидорф ја игра лошо али следната ке биде добар како и обично игра не константно. Некако Инзаги како да нема сила за шут а Пирло и Бекам се супер.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Добро поминавме прво полувреме со оглед на тоа што изигравме со низок квалитет.Одбраната засега добро функционира иако иаме некои дупки кои треба да се сошијат.Од Абиати сум задоволно, одлично си ја врши функцијата.
Бекам е одличен со центар шутевите(како и Пирло), кои уште малку и нема да ни бидат на располагање.
Сидорф ме збунува.Де е супер, активно игра.Но потоа кога ќе остане сам, незнае каде да се заврти и како да ја сочува топката, понекогаш и лесно ја губи.
Инзаги е друга прича.Човеков си игра со живците на сите.Ај што неколку пати беше во офсајд,ама во последниве 10минути имаше две прекрасни шанси за гол, двете ги пропушти!@:
Се надевам дека нема да бидеме казнети заради тоа.
Анчелоти треба нешто да смени во среден ред.Премногу се спори.Ги гледам овие од Каљари трчаат како ненормални, нашиве се влечкаат.
Ај, ваљда ќе има подобро второ полувреме за нас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom