Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Ова со Панучи се појавува вторпат...Ми се чини дека и летоска имаше нешто слично и тоа на повеќе страници,ама не испадна ништо поозбилно..Не знам...Се надевам дека нема да бидеме непријатно изненадени....:)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Панучи - новиот Фавали може ке биде. Иначе иако е во години сепак е одличен бек. Плус има играно во Милан долго време кога Капело беше тренер. Мене не ми би пречело да дојде.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Денес сонував дека Гуркуф ке игра во Милан следната сезона:)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Што ви е на вас? Шева ке ја доигра сезонава во Милан и после назад во Челзи од каде што може да добие шут-карта и да си се врати во Динамо Киев.

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Kaј ќе оди па тој па да си оди од Милан само во Вардар или Работнички ако го примат
:pos2::pos2:Vo dinamo kiev..
Претседателот на најтрофејниот украински клуб, Динамо (К), Игор Суркис, потврди дека клупските челници интензивно преговараат со преставниците на фудбалерот на Милан, Андреи Шевченко.
- Сакаме повторно да го вратиме во нашите редови. Не е среќен ни во Милано ни во Лондон. Тука е неговиот дом. Со негова помош можеме повторно да бидеме непобедлив тим во Украина и да имаме одлични резултати во Европа. Се надевам дека ќе најдеме заеднички јазик и со раководството на Челзи, изјави претседателот на Динамо (К), Игор Суркис.:toe:

Што ви е на вас? Шева ке ја доигра сезонава во Милан и после назад во Челзи од каде што може да добие шут-карта и да си се врати во Динамо Киев.
tocno:smir:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Па нормално дека ќе си оди има мн. мала минутажа во Милан а во Киев можда ќе има повеќе.:toe:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
Хаха панучи годинава додека да не им тргна на рома им беше главен голгетер :pos2::pos2: се надевам дека нема да дојде уште тој и што ќе се прави со старцине него искочи нешто на 24 пишуваше дека агер чека нов договор можеби е тоа само за да ги поттикне нашине да му пуштат понуда изјавува дека новиот договор кој му бил ветен од клубот е пред 3 месеци а од тогаш ништо незнам што чекаме:vozbud::vozbud:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ако сме глупави.:tapp:

Napoli transfer guru Pierpaolo Marino is reported to be at work at present, despite denials from the club that any players will be joining during the winter transfer window.

The Partenopei's form has been dipping recently, as they have picked up a 2-1 loss to Chievo and 3-0 defeat to Roma in their last two Serie A matches.

According to Calciomercato, the club are after reinforcements for their five-man midfield. Udinese central midfielder Fernando Tissone appears to be Marino's first target. However, the southern Italian side have also thrown their hat in the ring for Mathieu Flamini.

Flamini has struggled to settle at Milan since his summer move from Arsenal and a loan deal, perhaps with an option for a permanent transfer could be in the works as Napoli look to add some ball-winners to their midfield.

Meanwhile, the club are still linked with Fiorentina's left wing-back Manuel Pasqual. However, Pasqual's agent recently announced he is unlikely to leave Cesare Prandelli's side before the end of the season.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
Ако сме глупави.:tapp:

Napoli transfer guru Pierpaolo Marino is reported to be at work at present, despite denials from the club that any players will be joining during the winter transfer window.

The Partenopei's form has been dipping recently, as they have picked up a 2-1 loss to Chievo and 3-0 defeat to Roma in their last two Serie A matches.

According to Calciomercato, the club are after reinforcements for their five-man midfield. Udinese central midfielder Fernando Tissone appears to be Marino's first target. However, the southern Italian side have also thrown their hat in the ring for Mathieu Flamini.

Flamini has struggled to settle at Milan since his summer move from Arsenal and a loan deal, perhaps with an option for a permanent transfer could be in the works as Napoli look to add some ball-winners to their midfield.

Meanwhile, the club are still linked with Fiorentina's left wing-back Manuel Pasqual. However, Pasqual's agent recently announced he is unlikely to leave Cesare Prandelli's side before the end of the season.
Е и јас го прочитав сега ова тапа е ова недај боже да се пропушти играч како фламини ќе направат иста грешка како и за горкуф

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Ич не го става Анчелоти...многу ми се свиѓа како игра и криво ќе ми биде ако го пуштиме а добар играч е стварно!!!:toe:

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Овај Анчелоти најмногу шо ме нервира е заради Фламини шо не гостава во игра:nerv:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Анчелоти - најглупиот тренер во светот!!! Ако го пушти само така Фламини подобро нека бега.

Член од
18 јануари 2009
Мислења
291
Поени од реакции
11
баш си мислите дека ке го пуштат фламини па тој ако не ова сезона другата 100% е стандарден тогаш ке го нема емерсон бекам па може и амбросини:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom