Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
21:10 Police have arrived at the house of Kaka in Milan, perhaps to accompany the Brazilian away if, and when, he leaves it tonight.

Член од
18 јануари 2009
Мислења
291
Поени од реакции
11
22:17 I PUNTI DELL'ACCORDO: 120 MILIONI AL MILAN, 19 A KAKA'
Cominciano a emergere i punti dell'accordo che sarebbe stato raggiunto tra Milan, City e Kakà per il passaggio del brasiliano in Inghilterra: il Milan percepirebbe una cifra di almeno 120 milioni di euro (alcune fonti riferiscono addirittura 130), per Kakà c'è un ingaggio annuo di 19 milioni di euro. Stabilita anche la clausola rescissoria, a quanto pare non altissima: è l'eventuale scappatoia se il progetto City non dovesse decollare

:nesum::nesum:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Не е страшно.... Гарант нема да се натпреваруваме за титулата, ке се заебиме и во Уефа купот ама тоа е.

Битно се ослободија од Кака, бар нека се ослободат и од старците....

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Некаде пишува дека скромниот Кака побарал од Берлускони да ја израмнат платата од 19 милиони евра која ке ја добива од Сити за да остане во клубот :uvo: ова го пишуваше на еден форум што не мора да значи дека е точно иако ако се знае дека за 3 години 2 пати му ја качуваа платата....

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Tој брат му жив шупак е. Го земаа само заради Кака. Милан им даде пристоен живот а тие така враќаат. Пред тоа сигурно пари за леб немале.
И на Јувентус му се случи истото кога го напуштија Ибрахим,Турам,Канаваро.........

Е ај ако не Лацио да плаче, од Бокшич, Салас, Верон, Креспо, Станкович, Мендиета, Фиоре, Цезар, Неста,и кој ти не

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Кака сега зима 9 милиони а во Сити би зимал 19 милиони

10 милиони повеќе и којзнае какви услови ке му овозможат
тие се луди:toe:

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Mиланез читај убаво викаат дека е неофицијално!
Така кажуваат дека е неофицијално али штом се одлучија да објават таква ветс најверојатно ке се официјализира за 1-2 дена,инаку испратиле и полициско обезбедување пред ќуката на Кака...

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Имам некое убави претчувство за завршетоков на целава фрка...обично кога имам такви моменти најчесто сум во право:)
Non si vende Kakaaaa!!
П.с Како да не пратат обезбедување кога кај него пред куќа има 500 наапани фанови!!! И Swat тим може да пратат а тоа да нема везе со трансферот во Сити!

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Според Милан каналот Кака во Манчестер Сити и каде ке заработува 19 милиони евра годишно...значи и покрај тоа што за 2 години на 2-пати Милан му ја покачуваше платата на Кака го зедоа дури и брат му во клубот и му дадоа плата од 1 милион евра годишно и сега татко му а и самиот Кака вака му враќаат на Милан.....:kesa:

Milan Channel conferma: ciao Kakà
Тоа ја поминува секоја граница!:nenene:

Еве коментар од едно паметно баце на гол.ком

hey man selling all africa can't afford kaka's wage for 2 years.that's too crazy.someone works for all life and can't earn no more than 100.000$ and kaka earns 500.000$ for only a week.lool.

А и не ми се верува дека Кака ќе оде у Сити...

Ако стварно оде нека му е со среќа, јас и понатаму ќе го сакам, а доколку некогаш се врати у Милан, ќе го колнам ко баба ми што колне...:pos2::pos2:

И не се секирајте, Милан ќе биде многу посилен!
Го имаме Феноменот, Рони, Силва, Матиони, Бориело, а и мислам дека треба да ги земиме Рибери и Агер како земени за Кака/Малдини, ако успееме во тоа, ќе бидеме многу појаки него сега!:wink:

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Ај кога веќе постирате на италијански дајте превод има тука неуки луге кои не го познаваат италијанскиот:pipi:Фала многу

Се додека не прочитам официјално не верувам на ништо и никого.И сепак се надевам дека ќе остане во Милан.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Официјалната од Милан ви се отвара?

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Официјалната од Милан ви се отвара?

Не барем мене не, цел свет сака да се уклучи сеа на страната сите ги интересира може да има проблем со конекција а и може намерно да е скратена!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom