Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
И ја на тоа се надевам ама кој знае што ќе му понудат.:kesa:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Незнам зашто толку се напнавте? Чисти шпекулации се ова:toe:

Остајте ги душманите да се радуваат:pusk:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Абе мислам официално е нека провери некој на сите страни различно е.:jaj:

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Даниел Агер во Милан за сума од 9 милиони евра,би требало да е веќе сигурно, барем така пишуваше на неколку форуми,се очекува утре да потпише 4,5 годишен договор и да биде во составот на Милан веќе во Сабота!

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Прочитав на гол дека сити ќе понуди мега понуда за кака до крај на преродниот рок.

Даниел Агер во Милан за сума од 9 милиони евра,би требало да е веќе сигурно, барем така пишуваше на неколку форуми,се очекува утре да потпише 4,5 годишен договор и да биде во составот на Милан веќе во Сабота!
Не бе ливерпоол ја одби.:tapp:

Не го даваат за 9 сакаат повеќе.

Еве што пишува на гол.
http://www.goal.com/en/news/8/main/2009/01/15/1062584/breaking-news-milan-considering-manchester-city-offer-for-kaka

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Незнам зашто толку се напнавте? Чисти шпекулации се ова:toe:

Остајте ги душманите да се радуваат:pusk:
Не се шпекулации ги има објавено и на Телевизијата и по весниците на Берлускони,инаку не знам што да кажам 150 милиони се многу а понудата може да достигне до 170 или дури и 200 милиони :nesvest:,е сега со 150 мил може милан да купи играчи како Тевез за 40 мил,Агуеро за 50милиони,Диего за 35 милиони и плус да останат уште 30-40 милиони за одбраната,така да ги сфакам Галиани и Берлускони зошто размислуваат за оваа понуда.

Ке видиме што ќе се случи,искрено јас не верувам дека Кака ќе го напушти Милан!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Абе што ви е на вас кој играч од името на Кака сака да иде во тим кој се бори за опстанок кој потсеќа на лидс дај ен тропајте глупости а овие од интер и јуве мислат така лесно ќе се ослободат од кака да не им ги полни мрежите кака си кажа САКАМ ДА ОСТАРАМ ВО МИЛАН а сега што други саакат да го применат принципот БЕРЛУСКОНИ кој направи притисок врз барса и роналдињо само за да дојде до неговите услуги ама не е исто и со кака затоа ви викам ако има нешто официјално напишете а не креате тензии со шпекулацииве!

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Абе што ви е на вас кој играч од името на Кака сака да иде во тим кој се бори за опстанок кој потсеќа на лидс дај ен тропајте глупости а овие од интер и јуве мислат така лесно ќе се ослободат од кака да не им ги полни мрежите кака си кажа САКАМ ДА ОСТАРАМ ВО МИЛАН а сега што други саакат да го применат принципот БЕРЛУСКОНИ кој направи притисок врз барса и роналдињо само за да дојде до неговите услуги ама не е исто и со кака затоа ви викам ако има нешто официјално напишете а не креате тензии со шпекулацииве!
ова и јас го мислам
изјави Кака дека сака да игра во сериозен тим а не да се бори за опстанок во премиер
нема логика мислам муабетов

ама големи се парите :)

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
А како ќе се чуствува Кака ако Милан ја прифати понудата на Сити и се сложи со продажба на најголемата ѕвезда на тимот кој сака да биде капитен. Дали нема да се почуствува како потценет и предаден, како обичен производ од кој Милан ќе заработи.

Доколку Милан сакаше Кака да остане уште пред два дена ќе кажеше дека играчот не е на продажба по никоја цена и ќе ја вратеше делегацијата на Сити назад во Манчестер. А не првин потврдија дека има делегација ама не преговараат па после почнале да преговараат, па на крајот примивме понуда ја разгледуваме ама сеуште не сме одлучиле...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
А како ќе се чуствува Кака ако Милан ја прифати понудата на Сити и се сложи со продажба на најголемата ѕвезда на тимот кој сака да биде капитен. Дали нема да се почуствува како потценет и предаден, како обичен производ од кој Милан ќе заработи.

Доколку Милан сакаше Кака да остане уште пред два дена ќе кажеше дека играчот не е на продажба по никоја цена и ќе ја вратеше делегацијата на Сити назад во Манчестер. А не првин потврдија дека има делегација ама не преговараат па после почнале да преговараат, па на крајот примивме понуда ја разгледуваме ама сеуште не сме одлучиле...
Глеј о сега пак ај ако имаше нешто ќе го напишеше на 24 ама нема и затоа не се секирај кака ќе остане во милан!

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
ова и јас го мислам
изјави Кака дека сака да игра во сериозен тим а не да се бори за опстанок во премиер
нема логика мислам муабетов

ама големи се парите :)
http://www.goal.com/en/news/1708/ac-milan/2009/01/15/1062613/breaking-news-seedorf-would-be-surprised-to-see-kaka-leave-milan

Еве едно интересно интервју со Сидорф во врска со Кака,прочитајте го до крај доста е интересно.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Достате бе... Милан со Кака има договор уште 4 години ако не се лажам. Лани потпиша на 5. Така да можат да го продадат единствено ако самиот тој побара да замине. Инаку потребен му е на тимот, но не е незаменлив. Милан постоеше и пред Кака, Шевченко, Пато и многу други, така да ке остане и после нив. Финтата е дали Кака ке ја заврши кариерата како Шевченко, или како Малдини :).

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Глеј о сега пак ај ако имаше нешто ќе го напишеше на 24 ама нема и затоа не се секирај кака ќе остане во милан!
Читам по другите форуми дека наводно на Каналот на Милан имало објавена информација дека Берлу и галијани ја разгледуваат понудата на Ман сити за Кака и не е отфрлена можноста тој да го напушти клубот,колку е ова вистин не знам затоа што не можам да го гледам тој канал.

Достате бе... Милан со Кака има договор уште 4 години ако не се лажам. Лани потпиша на 5. Така да можат да го продадат единствено ако самиот тој побара да замине. Инаку потребен му е на тимот, но не е незаменлив. Милан постоеше и пред Кака, Шевченко, Пато и многу други, така да ке остане и после нив. Финтата е дали Кака ке ја заврши кариерата како Шевченко, или како Малдини :).
Абе Кака изјави дека нема намера да си оди од Милан но исто така кажа доколку клубот одлучи да го продаде тој нема да има ништо против да замине,е сега проблемот е тоа што челниците на милан ја разгледуваат понудата некаде се кажува дека ја прифатиле а некаде дека сеуште се двоумат а никој сеуште нема изјавено дека ја одбиле понудата....

инаку сите кои се протиф заминувањето на кака можат да се потписат на овој сајт http://firmiamo.it/kaka !

Gianni Rivera: Milan will likely let Kaka go.

Kakà al City Rivera 'Il Milan cederà'

21:18 del 15 gennaio

Alla fine il Milan sarà costretto a cedere Kakà al Manchester City. Ne è convinto Gianni Rivera: "C'è da tenere conto anche del pensiero di Kakà - ha detto - sarà sollecitato da una cifra proporzionata a quella dell'acquisto, quindi il Milan non è in grado di accontentare Kakà su questa base e finirà per dovere cedere ad un'offerta di questo livello. Kakà un pò di spinta indiretta la dà certamente, perchè la cifra che guadagnerà nei prossimi anni se andrà al Manchester City al Milan neanche se la immagina. Se il Milan, poi, dovesse rifiutare questa offerta, Kakà andrebbe alla ricerca di un ingaggio non molto inferiore a quello offerto dal City e probabilmente il Milan in questo momento non è in grado di accontentarlo, perchè vorrebbe dire sforare tutti i parametri".

Интересно .... иако не разбирам италијански :)

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
инаку сите кои се протиф заминувањето на кака можат да се потписат на овој сајт http://firmiamo.it/kaka !

Gianni Rivera: Milan will likely let Kaka go.

Kakà al City Rivera 'Il Milan cederà'

21:18 del 15 gennaio

Alla fine il Milan sarà costretto a cedere Kakà al Manchester City. Ne è convinto Gianni Rivera: "C'è da tenere conto anche del pensiero di Kakà - ha detto - sarà sollecitato da una cifra proporzionata a quella dell'acquisto, quindi il Milan non è in grado di accontentare Kakà su questa base e finirà per dovere cedere ad un'offerta di questo livello. Kakà un pò di spinta indiretta la dà certamente, perchè la cifra che guadagnerà nei prossimi anni se andrà al Manchester City al Milan neanche se la immagina. Se il Milan, poi, dovesse rifiutare questa offerta, Kakà andrebbe alla ricerca di un ingaggio non molto inferiore a quello offerto dal City e probabilmente il Milan in questo momento non è in grado di accontentarlo, perchè vorrebbe dire sforare tutti i parametri".

Интересно .... иако не разбирам италијански :)
Gianni Rivera: Milan Kaka vjerojatno će pustiti.

Document Rivera u Gradskoj The Milan prodati '

21:18, 15. siječanj

Na kraju, Milan će biti primorana da proda Kakà u Manchester City. Ona je uvjerena Gianni Rivera: "Moramo također uzeti u obzir misao Kakà - rekao je - bit će potakao je proporcionalan broju koji je, a AC Milan ne može zadovoljiti Kakà na tom osnovu, te će završiti način da se mora dati ponudu na ovoj razini. Kakà neke potisak svakako daje neizravnu, jer znamenkasti dobiti u narednim godinama, ako Manchester City će ići u Milano, čak i ako su slike. Ako je Milan tada za odbijanje ove ponude , Kakà treba traže angažman ne daleko ispod toga ponuđena od strane Grada i vjerojatno AC Milan trenutno nije molim te, zašto bi sforare sve parametre.

Еве го текстот преведен на Хрватски.:smir:

А инаку јас би прифатил понуда од 150 милиони за Кака, иако нема шанси Берлускони и Галијан да ја прифатат...

OFFICIAL COMMUNICATION A.C. MILAN

1/15/2009

A.C. Milan communicate they have purchased the Brazilian footballer Felipe Mattioni on loan with the right to claim.

Еве шо пише на официјалната во врска со Матиони.Не ми се свиѓа ова, значи ако не се покаже нема да го земиме, а не верувам дека ќе се покаже, пред се поради тоа што нема да го пуштаат во игра.:toe:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Интервјуто со Сидорф е стварно интересно!Го прочитав целото и има детаљи баш онака што би можеле да те наведат на нешто.На пример збори како да ги подготвува фановите за нешто и дека Кака заслужува да избере сам.Спомува и пари,што исто така е битен детаљ.Ова е мое мислење,но стварно интервјуво е интересно и како да има некаква порака.Не мора да значи,ама све е можно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom