Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

Фил Ајви

Гостин
Досега 10 црвени картони во колото од кои 4 се на натпреварот Parma - Napoli

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
значи искрени честитки еееееееее вака се игра офф леле!!!

ги торпедираа 5.1 :aplauz:

добар беше голот што го примивме искрено, но хет трик на Кака, одлично проигрување на Пато (повеќе е малер оти промаши али ај) и Инзаги гол и на крај Пато гол :vozbud:

туку има и најдобро подавање кога Кака му ја шутна топката на Инзаги отпозади :zver: па не може секој така :pehar:

ааааа Мацо сега дефинитивно после ова добиваш од мене поклон за роденден оригинален дрес на Кака :pipi:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Па мислам дека нема потреба од коментари. Одлично! Браво за Милан,супер изиграа сите! Најмногу ми се направи мерак што Пато даде гол и тоа на асистенција на Гуркуф! Хет-трик на Кака,и одамна го немам гледано Милан вака да игра! Стварно закон беа!!!!!!!!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.520
Поени од реакции
5.514
Одлично изигран меч, особено во вториот дел кога влегоа Пато и Гуркуф.
Браво за Кака ги напуни машина е ...
Броки и Фавали :tapp:

Мораме да тепаме и останатите 4 утакмици и да се молиме Фиорентина да киксне.
Тоа ќе биде малце тешко ама ништо не се знае, топка е се врти ...

Гуркуф е одличен секогаш кога влага внесува свежина во играта се гледа дека на Милан му фалат млади играчи како Кака,Гуркуф,Пато.
Од идната сезона ако дојде Роналдињо а Сидорф остане како замена во Милан тогаш Гуркуф нека го дадат на позајмица.

едит:

:D :D :D :D

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
ааааа Мацо сега дефинитивно после ова добиваш од мене поклон за роденден оригинален дрес на Кака :pipi:
јееееееееееееееее јееееееееееееееееее ке го добијам најубавиот поклон со него и ке спијам:pos2:

Член од
30 декември 2007
Мислења
48
Поени од реакции
0
Deneska AC MILAN spored mene izigra super utakmica...... dobra mu dade sansa na gourcuFF ... spored mene poeke treba da dobiva sansa.... alal da mu e so mu ja dade topkata na PATO!!! a za paTo mislam deka ne treba da komentirammm :D :D samo vaka da prodozlimeee ... na sekoja utakmica da pukaat PETARDII!!!! i so GOLEMA NADEZ DEKA fiorentina KE KIKSNAT.... a vcera toa so go odbrani FREY neznammm .... :zid:

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.400
Поени од реакции
1.825
Тоа е тоа, очекувам вакви игри до крајот на сезоната. Фиорентина неможе да ги добие сите натпревари до крај.
Лозар искулирај малку, стварно постовите ти се досадни.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.647
Поени од реакции
48.640
Премалце прекасно....
али ај да не е толку негативно Пирло подобрување големо,Кака секоја пофалба малце му е исто како на Пато,Горкуф ке си јадеме од курот ако го продадеме летово игра детето мора да се признае,
На Броки,Фавали,Кафу,Џила па и на Сидорф нешто денес им се разјасни дополнително...
Али ипак премалце прекасно...

Член од
25 март 2008
Мислења
27
Поени од реакции
0
deneska AC.MILAN igraa mn mn dobro vaka da igraat do kraj se ke bide OK samo fiorentina neka kiksnat be leleeee toa se ocekuva od fiorentina eden kiks i milan se kaci na 4to mesto.....

FORZA MILAN THE BEST FOREVER !!!!!!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.892
Поени од реакции
44.779
deneska AC.MILAN igraa mn mn dobro vaka da igraat do kraj se ke bide OK samo fiorentina neka kiksnat be leleeee toa se ocekuva od fiorentina eden kiks i milan se kaci na 4to mesto.....

FORZA MILAN THE BEST FOREVER !!!!!!!

Два кикса . . .

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
.. a vcera toa so go odbrani FREY neznammm .... :zid:
[/quote]
sto odbranil daj staj da vidime
a inaku fiorentina ne veruvam da kiksne na 2 natprevari od 4 nie imavme sansi koga oni kiksnuvaa i nie kiksnuvavme
a nie igrame so inter taka li?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom