ПИПОООООООООООООООО Ајде МАЈСТОРИ!!!!!!!
Другар како не сфаќаш дека си НЕПОЖЕЛЕН тука на темава???!!!Можам да замислам колку сте среќни! И ја сум среќен за вас, верувајте. Кака е најдобар, ФОРЦА МИЛАН! Иако не го гледам мечот, заклучувам дека сте најдобри!
Поздрав до сите росонери, најголем до маца_кака!
П.С. @јас, италијанската лига е подобра од англиската, знаеме. Затоа Ливерпул го избаци Интер, затоа Манчестер ја тепаше Рома, затоа Арсенал го исфрли Милан. Затоа се местат утакмици и стално некои контроверзни случки.
Другар на ignore e од сега типот , така да не му се обраќајте ве молам!!WOW. A da vidime malku statistika vo megjusebni natprevari, tituli na evropska scena i slicno .... ili da pogodam nejkis, i kje se falis deka imate 4 1/4 finalisti WOW. Italija pred vas imase 3 polufinalisti pa SOO.
Кога ќе си ги средиш твоите размислувања околу фудбалот јави се. Еднаш Кака не е најдобар а после 10 минути е најдобар фудбалер???Можам да замислам колку сте среќни! И ја сум среќен за вас, верувајте. Кака е најдобар, ФОРЦА МИЛАН! Иако не го гледам мечот, заклучувам дека сте најдобри!
Поздрав до сите росонери, најголем до маца_кака!