Не примети дека Барези го пушта по прес конференции , не верувам дека ке ја ''засере'' , баш поради тоа што сите го очекуваат истото од него. А и наредното коло ке биде само 5то , остануваат уште 33 , таа гунгула за која сите говорат ќе биде од Јануари нагоре , така беше и минатата сезона .Рано е за тоа,најкасно петок Мурињо ке ја засере осеќам![]()
Пa ја од нив очекувам,Анчелоти е вагина нема шанси да се искурчиможе ќе се рчнат галијани и мурињо ?![]()
Штета, на овие од интер сеа им се шири дупето ама ај знам дека и Шева ќе дебитира повторно чим не даде гол до сеа ќе даде сеа, ако не он РониБориело не игра со Интер:
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Сarlo Ancelotti can see Milan taking shape, but can’t be happy after losing Marco Borriello for the derby.
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“It doesn’t seem to be particularly serious and we’ll have to wait a few days to see the extent of the damage, but clearly he cannot recover for the derby,”
[/FONT]Epa Шева стегни дупе ќе летаме
Или па кога ке размислам,Анчелоти едвај чека вакво нешто за да истрча со еден напаѓач само.
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT]
Хм... кога сме веќе кај дупињата.Штета, на овие од интер сеа им се шири дупето ама ај знам дека и Шева ќе дебитира повторно чим не даде гол до сеа ќе даде сеа, ако не он Рони![]()
Како не не е тој Морати или Моџи или како се викаше тој. Ке си победиме FAIR AND SQAIR затоа што сме подобри видете само колку г...на изеле во нивниот фан клуб за насgledam mnogu galama za vo nedela natprevarot...ali tuka ima i edna interesna stvar mislam deka ponedelnik mu e rodenden na berluskoni i baral poklon od igracite pobeda nad inter.. taka da ako zamesa prsti mr.silvio sansite se zgolemuvaat![]()
![]()