Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
StormAngel напиша:
Најтрагично, Јуве у 8 минути даваат три гола.
Ако не киксне Јуве, ништо од титула.
Нема ништо трагично, Сиена се вториот тим на Јуве, појасно од ова не можеше да биди. Палермо е најсериозната закана за Јуве. Абе ништо неќам поќе само судите да судат како шо треба.

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Абе тие Јувентус се телиња невидени бееееееееее...
Им ебам се местачко у фамилија.
Како махерски си ја наместија оваа со Сиена алал им вера, само глуп нема да познае дека беше наместена.0-3 у 8 минута. Тоа ни на БитПАзар

Ајде да се надеваме дека Сицилијанците нема да се шитнат, и дека Милан ќе ја земе титулата и ќе им го набрца до грклан на јУве. ФОРЦА МИЛАН!

Warrior

Born to laugh
Член од
15 декември 2005
Мислења
375
Поени од реакции
3
betogrozdanov45 напиша:
Абе тие Јувентус се телиња невидени бееееееееее...
Им ебам се местачко у фамилија.
Како махерски си ја наместија оваа со Сиена алал им вера, само глуп нема да познае дека беше наместена.0-3 у 8 минута. Тоа ни на БитПАзар
Ајде да се надеваме дека Сицилијанците нема да се шитнат, и дека Милан ќе ја земе титулата и ќе им го набрца до грклан на јУве. ФОРЦА МИЛАН!
Аман бе Бето, тешки зборои изнакажа!

manijak

Full of shit!
Член од
15 април 2006
Мислења
1.219
Поени од реакции
1
Warrior напиша:
Аман бе Бето, тешки зборои изнакажа!
тешки зборови кажа човекот ама сепак вистинити :mist:

M-I-L-A

I'm gonna...
Член од
30 март 2006
Мислења
199
Поени од реакции
0
:raz: :raz: :raz: :raz: mislis???

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Напаѓачот на Милан, Андреј Шевченко, одново е поврзан со трансфер во англискиот шампион Челзи. Причина за тоа е најновиот скандал меѓу фудбалерот и тренерот на "росонерите" Карло Анчелоти. Украинскиот голгетер беше заменет во вториот дел на средбата против Ливорно и реагираше остро кон одлуката на својот тренер. Во медиумите на Апенините одново се споменува за скандалот, кој се јави меѓу двајцата пред неколку месеци, кога дури се тврдеше дека Анчелоти го удрил напаѓачот. Од Милан побрзаа да го демантираат инцидентот. "Не сакам луѓето да зборуваат од мое име за нешто што не сум го рекол. Особено што се однесува до Карло Анчелоти, кого многу го ценам и со кого работам одлично. Се разбира, јас можам да си правам претпоставки, но тоа останува за мене. Бев малку лут од тоа што не успеав да постигна гол и затоа реагирав така, кога бев заменет. Ништо не си кажавме со Анчелоти по натпреварот, затоа не е неоходно да објаснуваме било што", коментира Шевченко, за кого Челзи е готов да плати неверојатна сума од 74 милиони евра. "Спокојно, тој останува меѓу нас. Навивачите можат да имаат доверба во мене", изјави за медиумите во Италија по повод скандалот вицепретседателот на Милан, Адриано Галиани.

M-I-L-A

I'm gonna...
Член од
30 март 2006
Мислења
199
Поени од реакции
0
hmmmmm........
bas se prasuvam sto ke bide ponatamu

ВМРО

Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Самуел Ето сака во Милан

Сензационална вест стигна од Италија. Според пишувањето на Контрокампа, напаѓачот на Барселона, и камерунската репрезентација Самуел Ето побарал од својот клуб да го продаде на Милан. Како што наведува весникот, Камерунецот веќе воспоставил контакт со челниците на Милан и им објаснил дека од следната сезона би сакал да заигра во дресот на "росонерите".
Причината поради која Ето сака да ја напушти Барселона е што тој во последно време е постојана мета на расистички напади, каде и да игра во Шпанија и веќе му е преку глава постојано да ги слуша извиците од трибините.
Моментно ни еден од клубовите службено не ја коментираше оваа вест, но ако Ето навистина ја напушти Барселона и се пресели во Милан, тоа ќе биде навистина изненадувачки потег на Камерунецот. Од друга страна тоа би можело да биде потврда дека неговото место во Барселона би можел да го заземе напаѓачот на Арсенал и француската репрезентација Тиери Анри за кого веќе долго време се пишува дека е пред вратите на "Ноу Камп".

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Hmmmmm mnogu interesna vest ama ... mozam da se kladam deka nema da se ostvari! Ke vidime...!

ВМРО

Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Ke ima nesto, ama sto konkretno ke vidime....sevcenko go baraat vo celzi...nekoj mora da go zameni....

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Za Shevchenko ti garantiram deka nema da odi vo Chelsea. Deckoto e ikona vo Milan a seushte dava golovi taka da nema pricina da go menjaat. A ako dojde Eto'o zaedno go Sheva i Gila bi bile mnogu ubistven tandem. Ama si znaes ti kaj ni e makata...DEFENCE!

ВМРО

Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
E da...ama veke i Anceloti ne go biva...treba promena...potsvesno molev Milan da izgubat od Barsa za da si odi Anceloti...ama ke vidime....inace krajniot zbor se znae koj go ima...Berlusconi.....ke mu se ide na Seva vo Palermo na odmor, neka razmisli dva pati:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom