Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
месина - милан 1-3

јанкуловски
гатузо
гилардињо

јувентус - лацио 1-1

што значи дека разликата падна на 3 бода на 3 кола до крајот на првенството.

п.с. ќе биде интереснооооооооооо

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
ТОП ТОП ТОП ТОП ТОП ТОП ТОП

Ама Јуве у 86-та дадоа гол мама им еам а Дабо исклучен беше уште у 35та минута. Па шо тим се тие Јуве бе нека идат у три лепе, шо сакам сеа да ја загубат титулата!

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
ke bide i jas taka vikam zosto ke ispadnat milan od liga na sampioni :)
lacijalite pak nemaa sreka protiv juve :(

p.s. marketar los tip :)

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
juventino напиша:
abe znaete so im napraia barsa na penzionerite a???????????????? eve odgovor : dzabe patot ni vamu ni tamu. ni u domasno ni u evropa . za juve barem ne se bez ic .... i za kraj ... DUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GI MILAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNN
Jaви се сегааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ajde milanezi javete se. Kako ke go srkaat ovie STARIVE DAMI ne se svesni. Ko kurvicinja ke go primat. Zadni 5 utakmici se vadat u 80-90 min. Ama ako ke im ja zememe titulata.
Forza Milan

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Најголемиот успех кој што би можеле да го направиме е да им ја одземеме титулата на Јувентус.

Член од
30 декември 2005
Мислења
1.190
Поени од реакции
5
StormAngel напиша:
Најголемиот успех кој што би можеле да го направиме е да им ја одземеме титулата на Јувентус.
Znaci se otkazavte od barcelona ..:)

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Ќе видиме за тоа.
It ain't over till the fat lady sings. :)

BONDEK

ТHE DEVIL
Член од
18 април 2006
Мислења
751
Поени од реакции
30
ајде МИЛАН сомелете ги тие селјаци Барселона згазете ги да незнаат како се викаат

на гости победете ги 3-0

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Ај да не испадне дека мрчам нешто ама малце реално-Барса без Меси,Чави кои играат стално во први 11 кога се тука,ги тепаа Милан на гости.Сега имаат и плус предност на домашен терен-малце неизводливо е Милан да ги направи Барса пуздер ама ајфудбал е-никогаш не се знае!

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Леле да му ебам цело племе на тие Месина, па кој кур бе 4 играчи ни повредија и 3 црвени картони добија. Кака, Амброзини, Кафу и Неста се повредени. Натпреваро личеше на хокеј, значи дуп давам сеа да испаднат од серија А овие гнаси.

А шо се однесува до Барса, да тепаја во гости ама исто така немаја ниту една шанса, а Милан имаше барем 4. Еден гол во мрежата на Барса и готово е, ќе пејме двојна титула. :bip:

Член од
6 јануари 2006
Мислења
46
Поени од реакции
0
betogrozdanov45 напиша:
Jaви се сегааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
so da se javam be zable edno. vidi ja tabelata be . dve godini po red ste bez ic . pa uste i dogovor na costakurta mu prodolzuvaat a da ne recam i na kafu.a ke gi vidam sea bez nesta kaka i chernobil protiv barsa . dupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gi milan pak ke bide.zabl eden

manijak

Full of shit!
Член од
15 април 2006
Мислења
1.219
Поени од реакции
1
абе лацио више еднаш ги има здупено јуве кога у последно коло им ја земаа титулата пред 5-6 години, да видиме дали повторно че ги здупат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom