за жал беше повреден и не можеше да игра ама ако белким ќе се опорави до реваншот до среда па ќе му покаже на гилардињо како се даваат голови и како се изнудуваат пенали и секако како се заглавува во длабок офсајд.M-I-L-A напиша:mi razocara anceloti ne mu bese bese bas dobro organizirana ekipata,da igrase prvenecot inzaghi ke pagaa golovi,ama sreka drug pat ke tepat
мене ми стои дека го пушта малдини само за да му се брои настапот да постави рекорд по бројот на настапи во лигата на шампиони друго не ми текнува зашто може да го пушта во игра.head напиша:Мене Анчелоти одамна ме разочарува :nesvest:
Незнам како само и вчера можеше на 10 минути пред крај да го стави Малдини , исто како и со Лион . Пробував да сватам , да не е некоја скриена тактика ама не иде ...
Дефинитивно на Милан му треба друг стратег , АМА џабе , му го продолжоја договорот :lud:
А реално гледано , годинава Милан добро е што догура до полуфинале (мада уште не е се готово) , со оглед на играчите , кои се премногу “искусни“ да не речам СТАРИ . Еј чим играат 40 годишњаци , шо понатаму .
Навивам за Милан , ама мора нешто под итно да се смени:star:
Искрено .. кој очекуваше победа од милан?:baeh::baeh::baeh::bip:StormAngel напиша:Мамицата.
Тоа е мојот збор.
Фак, фак, фак.
Како само успеавме да изгубиме?
hahahahah.....The`bItCh напиша:Искрено .. кој очекуваше победа од милан?:baeh::baeh::baeh::bip:
Ова го поштуем иако јас не сум за Милан....А не ми доаѓате у Интер Fanzone и ме реметите цело време....вакви user-и и навивачи као ZeKo треба поише да имаzEk0 напиша:Пишав што мислам за Милан-Барса во таа тема...јас еве ќе бидам ок и нема да ве реметам како вие мене на темата за Јуве кога загуби од Арсенал