Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
M-I-L-A напиша:
mi razocara anceloti ne mu bese bese bas dobro organizirana ekipata,da igrase prvenecot inzaghi ke pagaa golovi,ama sreka drug pat ke tepat
за жал беше повреден и не можеше да игра ама ако белким ќе се опорави до реваншот до среда па ќе му покаже на гилардињо како се даваат голови и како се изнудуваат пенали и секако како се заглавува во длабок офсајд. :):)

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.407
Поени од реакции
591
Мене Анчелоти одамна ме разочарува :nesvest:
Незнам како само и вчера можеше на 10 минути пред крај да го стави Малдини , исто како и со Лион . Пробував да сватам , да не е некоја скриена тактика ама не иде ...
Дефинитивно на Милан му треба друг стратег , АМА џабе , му го продолжоја договорот :lud:
А реално гледано , годинава Милан добро е што догура до полуфинале (мада уште не е се готово) , со оглед на играчите , кои се премногу “искусни“ да не речам СТАРИ . Еј чим играат 40 годишњаци , шо понатаму .
Навивам за Милан , ама мора нешто под итно да се смени:star:

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
head напиша:
Мене Анчелоти одамна ме разочарува :nesvest:
Незнам како само и вчера можеше на 10 минути пред крај да го стави Малдини , исто како и со Лион . Пробував да сватам , да не е некоја скриена тактика ама не иде ...
Дефинитивно на Милан му треба друг стратег , АМА џабе , му го продолжоја договорот :lud:
А реално гледано , годинава Милан добро е што догура до полуфинале (мада уште не е се готово) , со оглед на играчите , кои се премногу “искусни“ да не речам СТАРИ . Еј чим играат 40 годишњаци , шо понатаму .
Навивам за Милан , ама мора нешто под итно да се смени:star:
мене ми стои дека го пушта малдини само за да му се брои настапот да постави рекорд по бројот на настапи во лигата на шампиони друго не ми текнува зашто може да го пушта во игра.

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
Милан со нов спонзор на дресовите

Италијанските медиуми објавија дека Милан е многу блиску до потпишување на висок спонзорски договор со интернет обложувалницата "Бетендвин", чие лого ќе го носат на дресовите во иднина.

Информациите се дека потпишувањето на договорот ќе се случи денес, ден по полуфиналната средба со Барселона во Лигата на шампиони.

"Бетендвин" за правото нивното лого да се најде на дресовите на Милан ќе плаќа по 15 милиони евра по сезона и тоа во наредните четири сезони. Со ова тие ќе го заменат германскиот автомобилиски гигант Опел, кој е спонзор на "росоњерите" во измитативе 12 години.

Интересно е тоа што договор од 60 милиони кој ги прифати Милан е за цели 23 милиони евра од она што "Бетендвин" и го понудија на Барселона пред стартот на оваа сезона, а беа одбиени.

Член од
30 декември 2005
Мислења
114
Поени од реакции
0
AMA go popi vcera Milan od Retardino :)))

Milan - Barcelona 0- 1 Katastrofa

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Мамицата.
Тоа е мојот збор.
Фак, фак, фак.
Како само успеавме да изгубиме?:)

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
StormAngel напиша:
Мамицата.
Тоа е мојот збор.
Фак, фак, фак.
Како само успеавме да изгубиме?:)
Искрено .. кој очекуваше победа од милан?:baeh::baeh::baeh::bip:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Ќе се љутиме.
Не ми прај вака.

zEk0

Селектор
Член од
8 април 2005
Мислења
531
Поени од реакции
3
Пишав што мислам за Милан-Барса во таа тема...јас еве ќе бидам ок и нема да ве реметам како вие мене на темата за Јуве кога загуби од Арсенал :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
zEk0 напиша:
Пишав што мислам за Милан-Барса во таа тема...јас еве ќе бидам ок и нема да ве реметам како вие мене на темата за Јуве кога загуби од Арсенал :)
Ова го поштуем иако јас не сум за Милан....А не ми доаѓате у Интер Fanzone и ме реметите цело време....вакви user-и и навивачи као ZeKo треба поише да има

M-I-L-A

I'm gonna...
Член од
30 март 2006
Мислења
199
Поени од реакции
0
bas i mene me zacudi zosto bas vo poslednite veke minuti go stavi maldini,da bese od pocetok sepak mislam deka odbranata ke bese podobra a i mozebi nemase da dojde do gol !!! belja rabota :zid:

Член од
6 јануари 2006
Мислења
46
Поени од реакции
0
abe znaete so im napraia barsa na penzionerite a???????????????? eve odgovor : dzabe patot ni vamu ni tamu. ni u domasno ni u evropa . za juve barem ne se bez ic .... i za kraj ... DUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GI MILAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNN

M-I-L-A

I'm gonna...
Член од
30 март 2006
Мислења
199
Поени од реакции
0
:pos: :pos: :pos: hehe juventus ne se nisto poveke od milan ako ne znaes!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom