1--Јувеdajdo напиша:ajde momci sea e vishe kraj nema moabet sho e gotovo e gotovo i sami znaete
уште годинава следната сезона фиорентина на сценаdajdo напиша:heell yeah juve shampion i godinava
zocipro напиша:anceloti bravo pojma nemas site izmeni gi napraj bezveza,mrs doma
ha ha!Dani^^^ напиша:Milan изгуби.Знаев
malce pripazi na izrazite nikoj ne te navredi :wink: vtoro nemozesh ti da mi kazesh sho da pishuvam inter pobedi taka da INTER E POJAK OD MILAN NESHO PROTIV :icon_mad:Sindikat напиша:Кој ја гледаше утакмицата убо виде шо се случи. Судијата изразито неправилно ја делеше “правдата’’. Па ни Саша Матич ни Стиви Вондер немаше да досудат пенал кога се виде чист фал во напад. Истотака и најмалку 4-5 подарени слободни удари на Интер вклучувајќи го и онај од кој го постигнаа вториот гол.
И ќе ви кажам за тие шо имат барем малку самопочит нека не ги изговарат зборојте “Интер е појак’’. Зошто сите знаете дека Интер е најбосиот тим шо постои и никогаш во фер и праведен меч нема да го совлада Милан. Не случајно немат победа од 1997. И покрај 4 повредени и болни играчи од одбраната на Милан успеаја да постигнат само 1 регуларен гол.
Клошари сте не коментирајте само за инает. А Берлускони не е чоек ако дозволи Месина да суди повторно меч во Италија. Толку.