Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
1.до кога ќе го чува Гуркуф на клупа бе...
2.ако продолжи вака заслужува отказ Анчелоти...
3.без Кака` ништо не можеме...

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Се виде шо е Милан без Кака, цела игра ја држи.
Не од шо беа јаки Емполи, колку шо им дозволуваше Милан да си играат играчки...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.857
Поени од реакции
50.258
И таман ке помисли човек дека се опаметиле дека имаа пресвртница минатото коло со Лацио еве ти.На Емполи голот не го ни видов не знам кого да окривам пак како најглуп би го издвоил Џилардино,играта до 16тник не е лоша ама кога топка ке влезе вантре од тука нема решение.
Почнаа на Милан да пишуваат рекорди вакви селски клубови и да си прават животни утакмици мали дечиња и нереализирани надежи како Саудати,нешто треба да се мења само освен Џилардино не знам што друго :toe:

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
2.ако продолжи вака заслужува отказ Анчелоти...
Хмм мислам дека веќе го заслужи.. ја упропасти цела сезона .. ова е најлош старт на сезоната на Милан одкоа глеам јас фудбал а можда и у историјата! :uvo:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Ma ovie igracive se prostaci neznaat ni topka da vodat..lele luzeri!!!!!znaci vakov ke bide timot ako kaka si otide bez nego igracive neznaat sami da ja organiziraat igrata....berluskoni neka si go cuva kaka ako nesaka timot da mu se raspadne!pak me razocaraa rossonerive..sram da im e:lut:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
posledna nades PATO!!!:)aaa i ronaldo go zaboraiv moze on ke napravi nesto za vnatre u 16metri:)inace gilardino tolku razbira ne e on kriv:)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Кажав еднаш милан незнај да игра против „слаби“ клубој (макар шо емполи и не е толку слаб)

мала забелешка за однесувањето на амброзини, беше крајно некоректен и и само фаулираше.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Овој Анчелоти ако е паметен уште денеска треба да си даде отказ!Еј наместо да почне со Гуркуф,наместо Инзаги,тој го стави во 70мин.и тоа заедно со Броки(ако од него чекаме да направи пресврт ќе се изначекаме.):jaj:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Еднаш нама да игра Кака и пораз и тоа од Емполи нај слабата екипа сезонава

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Кажав еднаш милан незнај да игра против „слаби“ клубој (макар шо емполи и не е толку слаб)

мала забелешка за однесувањето на амброзини, беше крајно некоректен и и само фаулираше.

То е, пак истата приказна. Емполи комплетно се посвете на одбраната, а Милан наместо да форсира уште од првата минута ја чекаше својата шанса. Згора на сето тоа Милан примија гол, пак по незнам кој пат без противникот да напаѓа и да има шанси.

За овој натпревар можам слободно да кажам дека е грешка на Анчелоти. Затоа шо вервам дека доколку место Инзаги/Џила од почетокот играше Гуркуф и Амброзни ја добиеше уште од стартот офанзивната улога како во последните 15 минути, Емполи немаше шанси да го издржат притисокот. Милан создаде дупло повеќе шанси во последните 10 минути отколку во цел натпревар, требаше да ризикува Анчелоти. Добро ќе беше и Броки да започне место Гатузо, на крајот внесе свежина во нападот (и гледајте како игра на терено, а не колку е познат. Ова за да избегнам клише испрдоци на моја сметка).

Требаше да се победи, мораше да се победи. Ама џабе сега муабето, битно е Шахтјор да се совлада на 2 пати и да се реши проблемот со ЛШ. И се надевам дека Роналдо ќе можи конечно да помогни во нападот.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Ај сега следно коло Милан - Рома. И Рома е во непријатна форма, така да све ќе биде можно на Сан Сиро следниов викенд :helou:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Како е Шахтјор залетан,а Милан е во страшна криза јас стварно не знам како ќе излеземе на крај со нив.Џилардињо треба да се форсира,некогаш ке му тргне,и тоа мислам во наредниве 2-3 утакмици.Инзаги не треба да игра веќе затоа што тој своето го направи минатата сезона и толку од него.

Член од
23 април 2005
Мислења
622
Поени од реакции
14
Леле како можи вака бе,,,,,,,,,,,,,Џилардино директно на клупа, не дека Инзаги е сјајен туку дека не мо=ат да играат заедно а сепак покрај некој носител во нападот Инзаги можи да се снајди и тоа како...Ајде Роналдо требаше да се врати со Емполи,а ма се одложи па ќе видиме...А за Пато дури не видиме да не говориме ништо..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom