zEk0
Селектор
- Член од
- 8 април 2005
- Мислења
- 531
- Поени од реакции
- 3
Друже, БРАВО ЗА ПОСТОВ!How1TzeR напиша:А каков навивач си ти друже ?
Можеби не сум во можност да го следам секој натпревар на Милан од Сан Сиро , да се дерам по утакмици но го сакам Милан и навивач сум онолку колку што и тие се.
ОКО ВАДАМ
Инаку јас колку што разбрав од форумите на Милан, дечкото што го носел знамето бил начекан сам. Немало пиштоли туку имало ножеви - што е во согласност со сите навивачки правила. Како што читав, сите ги обвинуваат водачите на групата т.е. еден од водачите зошто се решил сам да го носи знамето без да биде придружуван од поголема група на навивачи и дури и се шпекулира дека тој водач тоа го направил намерно за да ја растури групата. Сега сите навивачи се едногласни дека не сакаат ФДЛ да се распадне само заради неспособноста на водачите или како што викаат тие “ФДЛ била тука и пред овие водачи а ќе биде и после нив“ - Сепак, групата веќе нема да постои под истото име, туку според непишаните навивачки правила ќе бидат преправени сите останати транспаренти и ќе се изработи ново главно знаме со новото име на групата.
Многу поштувам што навивачите се придржуваат кон овие непишани “закони“ на навивањето, иако никој не ги спречува да продолжат да функционираат - тие сепак се решија групата да се расформира и да се оформи нова како што е ред според традицијата.