StormAngel
Stormology
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 5.059
- Поени од реакции
- 244
И ќе му го повлечат.Гижо напиша:денеска читав дека Малдини ке се повлекува 2007
под хитно да му го повлечат дресот
И ќе му го повлечат.Гижо напиша:денеска читав дека Малдини ке се повлекува 2007
под хитно да му го повлечат дресот
Aj be ne se zanesvaj....тие навивачките групи кај италијанците и незнам кој други не се како на Балканот....друго е кај нас и воопшто играта на Милан или пак неговата репутација не зависи од навивачите...Милан си е Милан бате...!zEk0 напиша:Ви ја пониживме и ви ја растуривме навивачката група! ТРПЕТЕ ТАМУ!
Сега водачите на навивачката група ја превземаат одговорноста и веќе немаат право да бидат водачи на навивачка група на Милан. Најверојатно други влијателни навивачи ќе станат нови водачи на нова навивачка група составена главно од истите членови како и досега. Втора варијанта е да се испокараат и да се трансформираат во повеќе групи: народна, вистинска и т.н.
ова не е тешење само муабетот ќе биде целосен од кога ќе видиме како ќе завршат следниве натпревари и на Милан и на тие твоите како се викааа...затоа што на Милан секогаш му е битен натпреарот кој треба да се игра и на него ќе видиме дали има некакво влијание навивачката група...(оти на пример не отишла во Фиренца, ма да не верувам во тоа:..)zEk0 напиша:Ако ако, само ти теши се! Извини што ви се растури најстарата навивачка група :baeh:
Абе не ти го разбирам муабетот јас на тебе. Па кој ти спомна било што за Милан и за играта нивна. Јас сум навивач на Јувентус (тие што не ти текнува како се викаат) и си тепам сеир на распадот на најголемата и најстарата навивачка група на Милан....нели и темата така се вика: AC Milan Fans.zocipro напиша:ова не е тешење само муабетот ќе биде целосен од кога ќе видиме како ќе завршат следниве натпревари и на Милан и на тие твоите како се викааа...затоа што на Милан секогаш му е битен натпреарот кој треба да се игра и на него ќе видиме дали има некакво влијание навивачката група...(оти на пример не отишла во Фиренца, ма да не верувам во тоа:..)
E pa tuka e razlikata mene me interesira samo AC Milan i temata e naslovena taka kako sto e za da na nea pisuvaat onie koi se fanovi na Milan, tesko da nekoj koj e clen na forumov odi i naviva za Milan na stadion, tuku samo preku tvkako i ti za tie tvoite...taka da od navivac pred televizor do tie fans so gi kazvas koi se direktno na stadion ima GOLEMA RAZLIKA....zEk0 напиша:Абе не ти го разбирам муабетот јас на тебе. Па кој ти спомна било што за Милан и за играта нивна. Јас сум навивач на Јувентус (тие што не ти текнува како се викаат) и си тепам сеир на распадот на најголемата и најстарата навивачка група на Милан....нели и темата така се вика: AC Milan Fans.
Иначе дај боже да дојдат сите навивачи во Фиренца на гостувањето против Фиорентина
Мене поинтересно ќе ми биде на Олимпико во Рим зошто таму и официјално ќе бида запалено знамето на вашата навивачка група со што истата ќе прекине да постои :baeh:
А каков навивач си ти друже ?zocipro напиша:taka da od navivac pred televizor do tie fans so gi kazvas koi se direktno na stadion ima GOLEMA RAZLIKA
Абе сите сме навивачи на некој клуб ,јас од мал сум го засакал Милан и досега не сум помислил да го сменам....ни па ќе помислам на тао,само разликата е во тоа што ете на пример ако си битолчанец исе правиш дека си чкембар и немаш отидено на ниеден било каков натпревар да навиваш незнам кај е тука логиката, дали ме разбираш?How1TzeR напиша:А каков навивач си ти друже ?
Можеби не сум во можност да го следам секој натпревар на Милан од Сан Сиро , да се дерам по утакмици но го сакам Милан и навивач сум онолку колку што и тие се.
ОКО ВАДАМ
Те сфаќам друже те сфаќам.zocipro напиша:Абе сите сме навивачи на некој клуб ,јас од мал сум го засакал Милан и досега не сум помислил да го сменам....ни па ќе помислам на тао,само разликата е во тоа што ете на пример ако си битолчанец исе правиш дека си чкембар и немаш отидено на ниеден било каков натпревар да навиваш незнам кај е тука логиката, дали ме разбираш?
Милан си е Милан, Пелситер си е Пелистер
А за следење натпревар сега моментално оваа сезона повеќе ги гледам Милан, отколку Пелистер(здравје Боже догодина во прва лига)...и едниствено што следам со внимание и со навивање пред ТВ е секако кога игра Милан....
поздрав !