Друже, а може ли да прашам на кого прашуваш? нема кој да ти одговори. Празен е фан клуботДали мора секогаш кога ќе ве пишам да ме падните?
Греота е секој пат САКАЛ да им се пушта :pos2:Купете некој фудбалери за 10милиона продајте го на Сити за 110милиона
Со Тевез им се најјаки поединци во тимот и доколку ја засилат одбраната со двајца добри и еден играч во среден ред, не се чудете ако следната сезона почнат да газат во Англија све живо и диво што има:smir:Силва какви топки дава
Одбраната им е топ,со Туре,Ричардс,Боатенг,Лескот,Компани... средина имаат одлични ДМ (Де Јонг,Бери,Туре,Милнер,Виера) Мислам треба повеќе креативни играчи како Силва. Напаѓачи не им требаат Балотели и Тевез и Џеко можат да ротираат.Со Тевез им се најјаки поединци во тимот и доколку ја засилат одбраната со двајца добри и еден играч во среден ред, не се чудете ако следната сезона почнат да газат во Англија све живо и диво што има:smir:
Коло Туре 2 години нема да игра фудбал. http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/m/man_city/9413738.stmОдбраната им е топ,со Туре,Ричардс,Боатенг,Лескот,Компани... средина имаат одлични ДМ (Де Јонг,Бери,Туре,Милнер,Виера) Мислам треба повеќе креативни играчи како Силва. Напаѓачи не им требаат Балотели и Тевез и Џеко можат да ротираат.