- Член од
- 9 октомври 2012
- Мислења
- 2.922
- Поени од реакции
- 1.479
Јас очекував да загубиме откако го видов составот,зашо не почнавме со повеќе на играчи на средината, Гимараеш е животно,Сабитсер и Мектоминеј ли ќе го удржат, со 4 напаѓачи почна така речено,Антони,Рашфорд, Вут и Бруно (повеќе напаѓач одколку средина) , плус ако се додаде куроболието сигурен пораз, судиите имаат исто големо влијание врз нас оваа сезона, искрено може вчера толку не ама си го завршија тие пред две утакмици своето, плус повредите тоа е тоа, и не би била некоја катастрофа поразот колку што сме во некоја неубава ситуација кај што може да паднеме на 5то место. Далот има маркет призе 35милиони продужи договор и продавај, Бисака е за вакви тимови не Далот, Максиман немаше да се приближи до голот не да дрибла, што е најјако и финалето во купот почна со Далот па Бисака скроз ги затвори,не знам што симпатии се кријат таму меѓу Далот и ЕТХ пошто и у напад не е нешто, викаат подобар бил у напад од Бисака ама баш ништо и од него во напад нема.
Санчо и мене ме ваде од кожа, едноставно треба да му се каже ако планираш да играш да ти дадеме шанса ако мислиш дека тоа е твоето ниво фала и пријатно, на 350000 фунти е неделно Гарначо ги измоча и Антони и Санчо ферски е да се признае. Ептен скапа ку..а испадна.Ние не можеме да си дозволиме моментално таков играч, што ќе нема никаков придонес за тие пари.
Кејн мора да го земат летото или Осимен по секоја цена, други моментално никој, на тимот му треба искусен голгетер не некое 20годишно па да го чекам да се развива, дур да се развие други дупки ќе излезат.
Автоматски споено мислење:
Санчо и мене ме ваде од кожа, едноставно треба да му се каже ако планираш да играш да ти дадеме шанса ако мислиш дека тоа е твоето ниво фала и пријатно, на 350000 фунти е неделно Гарначо ги измоча и Антони и Санчо ферски е да се признае. Ептен скапа ку..а испадна.Ние не можеме да си дозволиме моментално таков играч, што ќе нема никаков придонес за тие пари.
Кејн мора да го земат летото или Осимен по секоја цена, други моментално никој, на тимот му треба искусен голгетер не некое 20годишно па да го чекам да се развива, дур да се развие други дупки ќе излезат.
Последно уредено: