Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
Toa e edinata stvar sto go deli pogba od site igraci od sredniot red. Ballon dor, da ne recam nivo nad site, de fakto sto kros, modric, iniesta, verati itn se golemi igraci.
Go sledam od koga e vo juve i definitivno e sledniot zidan, vo stan se kladam so koj saka. Iako ke bide grev da go postavi nazad bidejki znae da asistira i gol da dade od 30m, ama so miki i runi na tie pozicii, jbg ke ceka runi da se penzionira pa da zaigra pozadi napagac, ako ne vo real ke si igra na taa pozicija. Toa e fudbalot.
Руни уште сезона, макс две. Се поспор и поспор е, знае и самиот и затоа и почна да врти муабети за нов договор :)
 
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.505
Поени од реакции
6.136
За парите
А Погба доколку дојде, маркетингшки ќе ги врати тие пари за 2-3 сезони макс, до фунта и тоа.
Не само што ќе ги врати туку и ќар може да излеземе од него. 23 години е Погба, Реал порано или подоцна ќе тропне на врата.
 
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Крос секогаш имал подобри фудбалери покрај себе. Нека го стават да биде главен фудбалер за врска во тимот, ќе видите колку е светска класа. Во Реал на пример, кога Модрич не игра, средината веднаш кочи.
А го праиш Погба најјак играч на негова позиција. Истиот тој најјак играч на негова позиција сезонава беше теле марка без Пирло и Видал.
Убаво пиша Фросе погоре, моментално не е тоа ама има огромни шанси да стане.. само да си го среди мозокот само.
 
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
Еднаш згазнување на гребло , се случува ! Два пати , е веќе тука не е проблемот у греблото .
А го праиш Погба најјак играч на негова позиција. Истиот тој најјак играч на негова позиција сезонава беше теле марка без Пирло и Видал.
Убаво пиша Фросе погоре, моментално не е тоа ама има огромни шанси да стане.. само да си го среди мозокот само.
Ај и ти бараш размештај у празна соба :D , добар коњ е нека трча кај му кажат , супер ќе биде ! Ако почне да мудрува , ќе мораме да му го продаваме на ПСЖ .
 
Член од
15 јули 2009
Мислења
3.362
Поени од реакции
3.249
Добро бе дечки....кој К ви е ова со париве //?
Барса што ни го отекоја како имале ненормално јака школа, мува не ја лази и дава 120 за Нејмар..пилиштар од ебанио Сантош...а ние не сме можеле за дечко шо е факинг бр 1 на неговата позиција, демек увреда било за нас.
Ич уво да не ве боли за парите, има се, може се, дава се.
А Погба доколку дојде, маркетингшки ќе ги врати тие пари за 2-3 сезони макс, до фунта и тоа.

Кој најмногу зема класа играчи последниве години ?
Реал, Барса и Баерн. Видете каде се пред нас.
Претходно спомнав еве пак ќе кажам, го купуваш најдоброто и тоа и стануваш.
Од А до Ш си во право.
 

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.102
Поени од реакции
16.317
Формалност ке биде да се договорат со Јуве,ние му даваме 13 милиони на Погба,Јувентус неможат да понудат повеќе од 7-8,значи Погба наскоро ке биде наш играч,освен ако се вмешат Реал или ПСЖ,што не ми е за верување.
Не неможат, едноставно не сакаат така оперира клубот едноставно а не дека неможат или немаат :) , а ако Погба сака да си оди тогаш да формалност е :)
 
R

red.devil

Гостин
Брат егото на стариот беше тоа.Јас гарантирам дека утре да го прашаат дали пак би го продал Погба иако знаеш дека ќе стане најпосакуван играч на таа позиција он ќе каже дека не постои играч поголем од клубот и крај.Еден Бекам,Роналдо,Ван Нистелрој ги продаде ќе се потресувам јас за Погба.Затоа стариот е One and only и тоа време никад нема да се врати.А сеа нека го донесат Погба па ќе збориме понатака што како.
Ако станува збор за его, тогаш веќе е веќе друг муабет. Мене ми беше поентата дека бадијала е да се тешиме дека бил само талент како остантите играчи а Клеверли бил Погба за него што е смешно. Иначе и јас верувам дека исто ќе постапеше Ферги 99 пати од 100. Емотивно ако се водам и јас и јас викав шо ќе ти е, предавник ваков таков ама ако се размисли логично и од неутрална точка,осумнаесетгодишниот Погба беше жртва на таа "eго војна" меѓу Раиола и Фергусон.
Зошто мешаш 300 разни времиња? Читаш ли за кое време зборувам јас?
btw од каде знаеш дека Ренато ќе биде ѕвер? и Депај полнеше мрежи во Холандија и ќе беше вториот Роналдо. Никој не вели дека ете Ренато нема да стани класа, ама од сега тоа да го зборуваш, колкав сакаш стручњак биди, процентот е 50-50 (да или не).
Не мешај баби и жаби, и јас го сакам Погба и велам дека моментално е the best на неговата позиција, ама да кажуваш своевремено дур играше за Јунајтед дека беше ова што е сега, мислам дека е лудост.
Ако не, не требаше и Чичарито да го продадеме, ќе дадеше 20+ гола ко во Леверкузен? Жими лактово ќе дадеше :D

EDIT: И Морисон истовремено значеше за екстра талент, па еве не се развија ни 5%. Зошто за него не се зборува како тоа грешка направил САФ?
Во првиот пост пишав Погба кој го направи играч.
Не читам, ај објасни ми. :)
Знам дека Ренато ќе е играчиште исто како што знаев дека Роналдо ќе е играчиште, исто како што знаев дека Де Хеа ќе е класа голман кога добар дел на темава баравте да го врати Ферги назад во Шпанија за сметка на Линдегаард кој ќе му го земеше местото за наредните десет години. И најсвежо после три одиграни утакмици, Марсијал кој што го немав гледано воошто знаев дека ќе е подобар трансфер од Депај.
Има таленти и таленти. Овие што ги набројав спаѓаат во тие шо се екстра спешл и не треба да си сручњак за да видиш дали ќе успее, туку баш спротивното, треба да си слеп да не го видиш тоа. А да не зборам, вистинските стручњаци што му предвидуваа и најбитно, низ какви маки мина Јунајтед да го потпиши Погба кога имаше 16 години, те судови, те поплаки од неговиот матичен клуб и триста чуда. Сигурно за обичен талент би ризикувал Јунајтед казни и санкции од УЕФА. (y)
И пак ќе те прашам, кажи и објасни што измешав? Кои баби кои жаби, ти зборам дека бил талентиште за кое се знаело дека ќе има блескава иднина, да не се повторувам. А ти, ако си замислуваш некакви тези и мозокот ти ги проектира како јас да сум ги кажал тогаш тоа е веќе друго и не планирам да се објаснувам... А ова со Чичарито ти е ептен јако, ме отепа со тој аргумент. (y)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom