Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Па Крос не е светска класа?Мелеше на светско прв тим во Германија прв тим во Реал е

Да де, ни ги носи на поклон онака пријателски.Дека не сака. Од сите трансфери заедно сигурно ќе има ќар 40М. еххх љубоФ...
Епа го немате Марота ,па се на поклон да добивате :cool:

Ова со париве држи вода, единствен виновник што другите тимови бараат повеќе пари за своите играчи кога има интерес од вас, е крив само Манчестер и никој друг. Сите дознаа дека буквално спиете на пари, и затоа сега секој може да ве искористува за да зграби некое милионче +
Ти лути се колку сакаш ама Раиола мамата ви ја еба :LOL:

Крос секогаш имал подобри фудбалери покрај себе. Нека го стават да биде главен фудбалер за врска во тимот, ќе видите колку е светска класа. Во Реал на пример, кога Модрич не игра, средината веднаш кочи.

Па Крос не е светска класа?Мелеше на светско прв тим во Германија прв тим во Реал е

Прв тим во Реал е и Бензема, исто како што прв тим во Германија е Хектор, па никој за нив не смета дека се светска класа.

Многу буквално ги сфаќате некои работи. @Ставрогин сака да ви каже дека Погба ако се изгради во она кое што тргнал ќе биде играч од типот на Јаја Туре и Швајнштајгер. Везњак што може сам да менува темпо на игра, да одзема топки, да асистира, да дава голови, да истапува во клучни моменти, буквално да држи сам средина. Мислете си дека Крос и Матуиди се вакви :) Класа се да, но споредете го нивниот импакт врз играта на нивните тимови со импактот на Јаја во Барса и во Сити подоцна.
Мене кај Погба ме загрижува тоа што е малце уфилмано циганче, ете по влечки доаѓал на доручек и слично и не брилјираше баш во дресот на Јуве на почетокот од сезонава. Пари, принципи, чуда тоа е веќе илузорно, кога новинарон вика дека не им мењало на Глејзери дали е 80, 100 или 120, мене па ич. Посекако овие пари ќе бидат вратени за 3-4 сезони ако Реал го побара.

Формалност ке биде да се договорат со Јуве,ние му даваме 13 милиони на Погба,Јувентус неможат да понудат повеќе од 7-8,значи Погба наскоро ке биде наш играч,освен ако се вмешат Реал или ПСЖ,што не ми е за верување.

Многу буквално ги сфаќате некои работи. @Ставрогин сака да ви каже дека Погба ако се изгради во она кое што тргнал ќе биде играч од типот на Јаја Туре и Швајнштајгер. Везњак што може сам да менува темпо на игра, да одзема топки, да асистира, да дава голови, да истапува во клучни моменти, буквално да држи сам средина. Мислете си дека Крос и Матуиди се вакви :) Класа се да, но споредете го нивниот импакт врз играта на нивните тимови со импактот на Јаја во Барса и во Сити подоцна.
Мене кај Погба ме загрижува тоа што е малце уфилмано циганче, ете по влечки доаѓал на доручек и слично и не брилјираше баш во дресот на Јуве на почетокот од сезонава. Пари, принципи, чуда тоа е веќе илузорно, кога новинарон вика дека не им мењало на Глејзери дали е 80, 100 или 120, мене па ич. Посекако овие пари ќе бидат вратени за 3-4 сезони ако Реал го побара.
Toa e edinata stvar sto go deli pogba od site igraci od sredniot red. Ballon dor, da ne recam nivo nad site, de fakto sto kros, modric, iniesta, verati itn se golemi igraci.
Go sledam od koga e vo juve i definitivno e sledniot zidan, vo stan se kladam so koj saka. Iako ke bide grev da go postavi nazad bidejki znae da asistira i gol da dade od 30m, ama so miki i runi na tie pozicii, jbg ke ceka runi da se penzionira pa da zaigra pozadi napagac, ako ne vo real ke si igra na taa pozicija. Toa e fudbalot.

Нема многу да чека, ако Руни продолжи со партииве од лани. А ке продолжи. Пошто не гледам како би се вратил во својата стара форма. Ке бидам шокиран ако му дадат нов договор.

Ќе си ја тера Моу 4-3-3 со Керик/Морган како ДМФ и овие 2ца пред него како плејови, десно Мики, лево Марсиал. Само нека биде официјално, да не скокаме уште прерано е сепак.

Добро бе дечки....кој К ви е ова со париве //?
Барса што ни го отекоја како имале ненормално јака школа, мува не ја лази и дава 120 за Нејмар..пилиштар од ебанио Сантош...а ние не сме можеле за дечко шо е факинг бр 1 на неговата позиција, демек увреда било за нас.
Ич уво да не ве боли за парите, има се, може се, дава се.
А Погба доколку дојде, маркетингшки ќе ги врати тие пари за 2-3 сезони макс, до фунта и тоа.

Кој најмногу зема класа играчи последниве години ?
Реал, Барса и Баерн. Видете каде се пред нас.
Претходно спомнав еве пак ќе кажам, го купуваш најдоброто и тоа и стануваш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom