Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа го немате Марота ,па се на поклон да добиватеДа де, ни ги носи на поклон онака пријателски.Дека не сака. Од сите трансфери заедно сигурно ќе има ќар 40М. еххх љубоФ...
Дека четвртиот играч по кого се отидени е бивш играч на Јунајтед.Што рече Пади?
Па Крос не е светска класа?Мелеше на светско прв тим во Германија прв тим во Реал е
Toa e edinata stvar sto go deli pogba od site igraci od sredniot red. Ballon dor, da ne recam nivo nad site, de fakto sto kros, modric, iniesta, verati itn se golemi igraci.Многу буквално ги сфаќате некои работи. @Ставрогин сака да ви каже дека Погба ако се изгради во она кое што тргнал ќе биде играч од типот на Јаја Туре и Швајнштајгер. Везњак што може сам да менува темпо на игра, да одзема топки, да асистира, да дава голови, да истапува во клучни моменти, буквално да држи сам средина. Мислете си дека Крос и Матуиди се ваквиКласа се да, но споредете го нивниот импакт врз играта на нивните тимови со импактот на Јаја во Барса и во Сити подоцна.
Мене кај Погба ме загрижува тоа што е малце уфилмано циганче, ете по влечки доаѓал на доручек и слично и не брилјираше баш во дресот на Јуве на почетокот од сезонава. Пари, принципи, чуда тоа е веќе илузорно, кога новинарон вика дека не им мењало на Глејзери дали е 80, 100 или 120, мене па ич. Посекако овие пари ќе бидат вратени за 3-4 сезони ако Реал го побара.